Tilkißey adlı üyeden alıntı

Kusura bakmayin o zaman ben yanlis anlamisim.

Sitemizde soz konusu kisinin yonetici oldugunu sanmiyorum acikcasi. Bir ara moderater yetkileri vermistik ancak hata oldugunu farkedip bu yetkilerin tamamini kaldirdik. Yonetimsel olarak ise ben zaten is almiyorum, diger 4 kisiden 3 u de benzer sekillerde. Sadece stronk is alimi yapar musait oldugunda ve onda da boyle nahos durumlar yasanmaz.

2007 2008 leri falan dusundugumde o zamanlar da vBulletin konusunda benzer durumlar görülüyordu. Isten anlamayan kisiler gereksiz fiyatlar biciyordu. Hatta sonrasinda aldigi ici yapamayip ucretsiz olarak bizlere yaptiran kisiler biliyorum. Cok aci bir sekilde bu nerdeyse tum platformlarda yasaniyor.

XenForo destegi konusunda, genel olarak destek veren kisilere bakarsaniz cok buyuk bir kismi baska platformlardan transfer kisiler. Yani ilk heyecaniyla baslayan kisiler degil buyuk bir kismi. Bu da cabuk sıkılma veya sonrasinda yasanilabilecekler ongorup ona gore kendini frenlemeye sebep oluyor. Sahsen ben ve yakin cevremdeki bir cok kisi bu sebeplerle destek islerinden geri cekilmeye basladi. Anca taze kanlar daha aktif bir sekilde devam ediyor.

Ps: aktif bir xenforo siteniz var mi? Varsa cozumleyemediginiz bir probleminiz var mi?

[tLk] Tilkißey ~ Mahmut Sami Yontem

Xenforo-türkiye moddu arkadaş :D durum ercüment değildi adını hatırlayamadım ama forumda mesajları silmediysem özelden atarım :)
Sunucu (digital.com.tr) attığı kazıktan sonra sitemi kapatmak zorunda kaldım. Elimde 20eklenti 1tema bide xf lisansı kaldı :)