Hocam geçmiş olsun. Ben de Turkcell Superonline a geçtim. Şu an kafam çok rahat. Bana da; kullanmadığım ayın faturasını ödettiler. Daha doğrusu, ben kestirdiğim ay ödedim, sonraki 2 ay da; benden para aldılar. O kadar lanet bir firma ki. Bu firma batacaktı, o aralar böyle pislikler yaptılar. Bizim cebimizdeki parayı aldılar. Hakkınızı sonuna kadar arayın. Tüketici hakları mahkemesine gidin. Tazminat davası bile açın. Sürünsünler. Nefret ediyorum bu firmadan. Tüketici hakları, internet az geldiği için; taahhütü iptal ettirir ama siz vazgeçmeyin. Benim tahminim bu yönde.
Sonuna kadar gidin yani. Ben o ara okuldaydım, okuyordum, yoksa burunlarından getirirdim bunların. Çıksın hocam, cebimden 500 tl 1000 tl çıksın gerekirse, ama bunların da; burunlarından gelsin. Kimseye de; ***** tavsiye etmiyorum.
***** ALMAYIN, ALDIRMAYIN. ***** SAKIN KULLANMAYIN. KANDIRILIRSINIZ. AYNI RAKAMLARA 35MBİT İNTERNET VAR. TURKCELL SUPERONLİNE. BAĞLAYIN ARKADAŞLAR. AMA ASLA ***** ALMAYIN. KURTULUN ARTIK ŞU FİRMADAN. BATSINLAR ARTIK. DERTLERİ BİTMİYOR.
Etrafımdaki en az 20 insanı da; Turkcell Superonline a geçirdim, herkesin de; kafasına girdim, ***** aldırtmıyorlar kimseye. Sırf zarar olsun diye. O kadar nefret ediyorum yani.
Tabiri caizse, bunlar şeref yoksunu!