***** kullanmama konusunda size katılıyorum ancak benim bulunduğum yerde ***** erişim olarak en iyisi 16 mbit :) bende ilk başta başvuru yaptığım zaman uyanıklık yapmaya çalıştılar ama ben yemedim benim faturam 65 geliyordu ancak ben 50 tl ödüyordum :) bu nasıl oldu derseniz beni üniversite oalrak kayıt etti ve bana tamam dedi üniversite kaydı olarak başvurun yapıldı bende *****i bildiğim için 2-3 kere tekrar sordum kesin oldu mu diye adamda kendinden emin bir şekilde oldu falan dedi.
Neyse ilk ay ödeme geldi 65 tl hemen gittim hani olmuştu falan diye adam kıvırmaya başladı yok işte biz gönderdik onlar kabul etmedi yok şöyle yok böyle bende kızarak boş kıvırma ben üniversite kaydı yaptım 1 yıl boyunca 50 tl öderim geriside beni ilgilendirmez ha yok dersen elimde evrak var kayıt olduğuna dair bununla davayı açarım görürüm o zaman seni diye baktım adam tırstı biraz bekleyin dedi başka birisi geldi sonra peki dedi siz 50 tl ödeyin biz faturayı 65 diye keserim geri kalanı biz öderiz dedi :)
Şimdi sorun yaşayan arkadaşlara önerim gidin tepelerine binin sürekli rahatsız edin onların anladığı dilden konuşun bakın o zaman her işiniz olur ;) burası Türkiye burada işinin iyi olmasını istiyorsanız karşınızdaki kişinin anladığı dilden konuşacaksınız :)