fatos1 adlı üyeden alıntı

Kıbrıs paypalı ile hala satış yapabiliyor musunuz acaba? 6 aydan sonra paypalın hesabı kapattığını duydum. Bir de bakiyemizden Amerikadaki bir ürünü alabiliyor muyuz?. Teşekkürler şimdiden...

Amerikadakı ürünü denemedim ama bazı yerlerden alınıyor ama kesin biliyorum ki her yerden alınmıyor çünki steam ve origin'de denedim bölge hatası veriyor bölge hatasına yakalanmazsanız ödemenizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Ben kaç kere ödeme yaptım ve hala çalışıyor hesap.

emrecoco adlı üyeden alıntı

Merhaba
Ben kibristan hesap actim fakat para birimi euro olarak gorunuyor dil ingilizce yanlismi actim acaba ?

Yok, Doğru açmışsınız euro.

UyuzWeb adlı üyeden alıntı

Benim anlamadığım kısım bu paypal hesabına hangi paypal hesaplarından ödeme alınıyor.

Birde keşke herkes kullanabilse . Şuan benim içinde pek bi anlamı yok bu hesabı oluşturmanın. Ama işine yarayan mutlaka olacaktır.

Bu paypal hesaplarına hangi hesaptan ödeme alınıyor derken?

Samusya adlı üyeden alıntı

Şu paypal adam akıllı gelsede uğraşmasak boyle.
Bilgilendirme için teşekkür ederim

önemli değil

emrecoco adlı üyeden alıntı

Beyler kıbrıs üyeliğiniz varsa bir yardımcı olun lütfen
Hesaba kendi garanti bankası sanal kartımı ekledim mastercard. Kabul etti problem yok.
Amerika hesabı açmıstım bir kaç kişi para yolladı. sonra hesabı onaylamam gerektiğini söyledi ve benden Amerika banka hesabı bilgileri istedi. Amerika paypal ömrümün bu kadarmış. Şuan gelen parada beklemede alamıyorum hesabıma. Buna bir çözüm varmı ?
2. Kıbrıs paypalı açtım ingilizce görünüyor ve para birimi euro. cyprus yazıyordu kurarken sadece. Doğru kurdum değilmi ? Sizdede öylemi ?
Kıbrıs hesabında böyle sıkıntılar yaşarmıyım yardımcı olurmusunuz :(


İlk sorunun cevabını bilmiyorum, 2 soru cevabi Evet Euro olarak gözüküyor. Bende kapanmadı kıbrıs paypalı tr paypalı ne zaman kapandı hatırlamıyorum ama ondan sonra açmıştım bayada oldu.

bengaripadam adlı üyeden alıntı

kıbrıs'a ait cy ibanlı bir hesap kartım var :) aynı şekilde bende kullanıyorum. paypal'dan parayı önce cy hesabına daha sonra cy hesabından yine kıbrısa ait bir tr bankasına, kktc'nin tr bankasından türkiye tr bankasına :) çok fazla kesilmiyor. sadece kıbrıs içi cy'den tr'ye geçerken eft ücreti var oda makul. :)

güzel fikir :D

emrecoco adlı üyeden alıntı

peki amerika hesabımdaki parayı kıbrıs hesabına aktarmak istediğimde hata mesajı alıyorum. amerika hesabımdaki para ordamı kalıcak bunu transfer etmenin bir yolu varmı ?

Amerikadaki orda kalacak muhtemelen

dogandeniz adlı üyeden alıntı

Api kodları veriyor mu direk ödemeler için


onu bilmiyorum.