SuatGülten adlı üyeden alıntı

sana bi önerim olsun. Karabük'e gelebilirsen 78 plaka araçlar çok çok temiz olur genelde bu civarları biraz daha ağırlıklı araştır. Bende Karabük'ten aldım Polo Classic 1.6 1998 model 17.500 verdim. Sen iyice bi araştır bu civarları. Sana öneri olarak Polo Classic 1.6 önerebilirim. Ama biraz pahalıya gelebilir temizleri. Çok seri araç.

Hız göstergesinde 220 var belki inanmıcaksın 200 bastığım bir araçtır. Temizse hiç bi sıkıntı olmaz. Ama şöyle birşeyde var arıza yaparsa parçası biraz pahalıdır.

Araba alırken özellikle arabanın temiz olmasına kanma. Parça masraflarınıda biraz araştır. Sonucta o fiyata 0 araba alamazsın. 2.el alıcaksın mecburen o yüzden çok dikkatli ol. Sakın baktığın arabayı ustaya getirirken o adamın tanıdığı ustaya getirme. Motorunu gösterirsin Saz gibi der ( temiz harika mükemmel ) notere gider alırsın 1 hafta sürmez başlar arızalar. Motor gitti falan filan.

not : alacağın araqba en kötü 1.6 olmasına dikkat et. olayın içine valf olayıda girerse 16valf tavsiyemdir.

Opel Tigra. ( güzel arabadır lakabı biraz sıkıntılı yorumda da yazmış bi arkadaş. )
Polo Classic.
Peugeot 306 - 206 ( otoban faresi derler :) )

bunları önerebilirim.

Hocam 1.4 ten aşşağıya bakmıyorum zaten.
Listeme aldım hocam, Polo bayılıyorumda kmler 250 300..
Satsam sıfır motor yapmak lazım. Temizi denk gelse direkt alıcam.

Karabük neden temiz hocam?