-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
@Back-End Developer.
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Honda CBR 250CC vb motor düşüne bilirsiniz :) sizi yıllarca götürür hem mükemel bir tutkudur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör, Programci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
91, (%98)
Hocam ben de 1 buçuk 2 aya Fiat Bravo Sx Alacağım, satışı zor ama parasına göre fena değil gibi duruyor. Uzun süredir araştırdığım için (benim bütçe maks 14.500 TL) bu fiyat aralığında alabileceğiniz arabaları şu şekilde sıralayabilirim.
93-96 Astra HB
Fiat Tipo
Fiat Uno
Honda 1,5 EX
Citroen Xsara
Citroen Saxo
Peugeot 106
Peugeot 206
Opel Corsa (tek kapı yüksek model-4 kapı düşük model)
Fiat Palio (tek kapı yüksek model-4 kapı düşük model)
Vw Polo(tek kapı)
Fiat Brava
Peugeot 306
Alfa Romeo 145
Alfa Romeo 146
I Love Yandex Money
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
sana bi önerim olsun. Karabük'e gelebilirsen 78 plaka araçlar çok çok temiz olur genelde bu civarları biraz daha ağırlıklı araştır. Bende Karabük'ten aldım Polo Classic 1.6 1998 model 17.500 verdim. Sen iyice bi araştır bu civarları. Sana öneri olarak Polo Classic 1.6 önerebilirim. Ama biraz pahalıya gelebilir temizleri. Çok seri araç.
Hız göstergesinde 220 var belki inanmıcaksın 200 bastığım bir araçtır. Temizse hiç bi sıkıntı olmaz. Ama şöyle birşeyde var arıza yaparsa parçası biraz pahalıdır.
Araba alırken özellikle arabanın temiz olmasına kanma. Parça masraflarınıda biraz araştır. Sonucta o fiyata 0 araba alamazsın. 2.el alıcaksın mecburen o yüzden çok dikkatli ol. Sakın baktığın arabayı ustaya getirirken o adamın tanıdığı ustaya getirme. Motorunu gösterirsin Saz gibi der ( temiz harika mükemmel ) notere gider alırsın 1 hafta sürmez başlar arızalar. Motor gitti falan filan.
not : alacağın araqba en kötü 1.6 olmasına dikkat et. olayın içine valf olayıda girerse 16valf tavsiyemdir.
Opel Tigra. ( güzel arabadır lakabı biraz sıkıntılı yorumda da yazmış bi arkadaş. )
Polo Classic.
Peugeot 306 - 206 ( otoban faresi derler :) )
bunları önerebilirim.
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Hocam motor sevmiyorum ya. Haftada bir 90 km yapıcam kar kış..
Hocam malesef apaçilerin elinde harcanmış bi araba.
Makalepaneli adlı üyeden alıntı
Hocam ben de 1 buçuk 2 aya Fiat Bravo Sx Alacağım, satışı zor ama parasına göre fena değil gibi duruyor. Uzun süredir araştırdığım için (benim bütçe maks 14.500 TL) bu fiyat aralığında alabileceğiniz arabaları şu şekilde sıralayabilirim.
93-96 Astra HB
Fiat Tipo
Fiat Uno
Honda 1,5 EX
Citroen Xsara
Citroen Saxo
Peugeot 106
Peugeot 206
Opel Corsa (tek kapı yüksek model-4 kapı düşük model)
Fiat Palio (tek kapı yüksek model-4 kapı düşük model)
Vw Polo(tek kapı)
Fiat Brava
Peugeot 306
Alfa Romeo 145
Alfa Romeo 146
Hocam saolasınız, bu listeyi inceleyeceğim sürekli.
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
SuatGülten adlı üyeden alıntı
sana bi önerim olsun. Karabük'e gelebilirsen 78 plaka araçlar çok çok temiz olur genelde bu civarları biraz daha ağırlıklı araştır. Bende Karabük'ten aldım Polo Classic 1.6 1998 model 17.500 verdim. Sen iyice bi araştır bu civarları. Sana öneri olarak Polo Classic 1.6 önerebilirim. Ama biraz pahalıya gelebilir temizleri. Çok seri araç.
Hız göstergesinde 220 var belki inanmıcaksın 200 bastığım bir araçtır. Temizse hiç bi sıkıntı olmaz. Ama şöyle birşeyde var arıza yaparsa parçası biraz pahalıdır.
Araba alırken özellikle arabanın temiz olmasına kanma. Parça masraflarınıda biraz araştır. Sonucta o fiyata 0 araba alamazsın. 2.el alıcaksın mecburen o yüzden çok dikkatli ol. Sakın baktığın arabayı ustaya getirirken o adamın tanıdığı ustaya getirme. Motorunu gösterirsin Saz gibi der ( temiz harika mükemmel ) notere gider alırsın 1 hafta sürmez başlar arızalar. Motor gitti falan filan.
not : alacağın araqba en kötü 1.6 olmasına dikkat et. olayın içine valf olayıda girerse 16valf tavsiyemdir.
Opel Tigra. ( güzel arabadır lakabı biraz sıkıntılı yorumda da yazmış bi arkadaş. )
Polo Classic.
Peugeot 306 - 206 ( otoban faresi derler :) )
bunları önerebilirim.
Hocam 1.4 ten aşşağıya bakmıyorum zaten.
Listeme aldım hocam, Polo bayılıyorumda kmler 250 300..
Satsam sıfır motor yapmak lazım. Temizi denk gelse direkt alıcam.
Karabük neden temiz hocam?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
cihaneken Tipoların çok zor temizini bulmak. Bulsam dediğiniz gibi hocam.
Peuguota aynı şekilde. Her gün inceliyoruz bakalım temizine denk gelmek için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
mustafa9859 Hocaaaaam
https://www.sahibinden.com/seat-cordoba?sorting=price_ascGözlerim kanadı kmlerden ama hakkın veriyim sağlam araba ki bu kadar kmleri görüyor. Temizleri için paraya kıymak gerek sanırım.
Genel Edit: Citroen saxo 1.5D versiyonu çok kafama yattı. KM 150yi geçmemiş değişensiz motoru en az %90da araç bilen duyan olursa bana paslasın. Bu araca maksimuım 13000 veririm çok çok temizse 14k.
1 kişi bu mesajı beğendi.