Merhaba arkadaşlar Facebook'ta büyük sayfalarınız varsa size de gelmesi muhtemel bir mail sahtekarlığı paylaşıcam.İki gün önce kendini çok zeki zanneden bir şahıs bana bu mail'i attı az biraz bilgisi olmayan birisi olmasam yutacaktım :) Mail'de yazanlar translate ile çevirdim kusura bakmayın.

--------------------------------

Hayran sayfanızdan birçok rapor aldık. Lütfen şartlarımızı ihlal ettiğiniz gerekçelerle sayfanızı ve yayınlarınızı inceleyin.

Davanızın kimliği: *******

Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız, lütfen aşağıdaki bağlantıdaki sayfanızı doğrulayın: Bu, sayfanızın kullanım açısından bir ihlal bulunmadığını gösterir. Sayfanızdaki itirazınızı derhal inceleyeceğiz

Https://apps.facebook.com/1645496542423580

Not: 48 saat içinde sayfanızı bağlantı sayfamızda doğrulamadıysanız, bildirimlerimizi yok saymış olursunuz ve sayfanız askıya alınır.

İçtenlikle,
Facebook Destek Ekibi

----------------------------------

Gelen mail:

Bu gerizekalı arkadaş Facebook'ta bir app oluşturmuş.Direk şikayet ettiğim için şuan silindi.Oluşturduğu app şu şekilde.

Dalgınlığınıza gelir, sayfanızı elinizden alabilirler.Bu tarz eylemleri paylaşırsanız herkesin bilgisi olur okuyan herkese teşekkürler iyi forumlar.