Css Bilgim Var Vaktim Olsaydı Kesinlikle Sizinle Çalışmak İsterdim :)
Çok tşk ederim düşünmeniz bile benim için bir övünç kaynagı buna emin olabilirsiniz
Ek Olarak:
css bilgisi derken? tablolama mantığı olmadan tamamen css ile mi hazırlatmak istiyorsunuz tasarımlarınızı?
yani css ye dökmek derken hcam söyle mesela bir arayüz tasarımı var bunu worpresse dökmek ve ya bir kurumsal şirket arayüzü var bunuda site haline getirmek
Ek Olarak:
CSS bilgim var fakat "Ben çizeyim, sen kodla." mantığına karşıyım. Çünkü Photoshop'u aşağı yukarı herkes kullanıyor. Coder'ların çoğunluğu tasarımdan anlar. Ortaklık yapıldığında Photoshop'ta kişinin bir günde tasarladığı tasarım günlerce, belki de haftalarca uğraşılarak kodlanıyor. Üstelik tasarım yine coder'ın olmuyor. Photoshop kullanan kişi ön plana çıkıyor. İşin hamallığını coder'lar çekiyor diye düşünüyorum.
yazın için çok tşk ederim ederim ustam çok saollasın ama bu konuyu hamallıga baglarsan orası öyle kodlayacak adam dedigin gibi belkide haftalarca ugraşıcak onun emegi daha çok olacak ama siteden anlayan bir insan zaten şunu demez aaa photoshopta çok güzel yapmış ön planda bu çocuk demez en azından site işlerinden anlayan biri demez , mesela ben bir siteye girince ilk baktıgım şey görselliktir ama o görselligi kodlarla dogru şekilde yansıtan insan daha önemlidir benim gözümde tabi bu görüş farklılıgı ama css bilgim hiç yok sadece grafik üzerine bişiler biliyorum amacımda hani ne bilim mesela bazı insanlar kodlamayı çok iyi bilir ama grafik bilgisi hiç yoktur işte bunun gibi bişiydi demek istedigim ortaklık dedigimde buydu işte ama dedigine katıyorum arayüz çizmek bir profesyonel için kolaydı ama şunuda belirtmek isterim ki grafik acele gelen bir iş deildir mesela kendimden örnek vereyim ben biraz sorunluyum yani kusura bakmayın sinir sorunum var mesela bir sey tasarladıgımda paso hep bakarım acaba şurasını böylemi yapsam surasını söylemi yapsam diye belkide saatlerce düşünüyorum ve düşündükten sonra aaaaa olmadı olmadı böyle diyim direk tasarımda degişiklikler yapıyorum deniyorum acaba hangisi güzel diye felan filan sonra yine düşünüyorum acaba suraya şunumu koysam acaba suraya ne kadarlık reklam alanı koyulur acaba surrdaki footeri ikiyemi üçemi böylesem diye düşünüyorum ' ben kendimden örnek verdim burda kendimi övdügüm felan yok yanlış anlaşılmasında demek istediklerimi siz anladınız umarım ..
Ek Olarak:
bende tasarım yapamıyorum ama kodlamakta iyiyim, nasıl olcak şimdi :)
işte buyur demek isteedigim buydu birisi grafikten anlar mesela birisi kodlamadan anlar yani bu iki kişiden bir bütün oluşturmaktan bahsediyorum ben :)
Ek Olarak:
Hocam büyüksün. Geçenlerde banada bir tema geldii css,html,php herşeyini ben yaptım adam diyor reklamını koyma tasarıma bakıyorum çizenin reklamı var. Temanın herşeyini ben yapmışım zaten nedne benim adım yazmasında çizenin adı yazsın. Neyse konuyu başka yere çektik. :D
bunada yazayım arkadasım ilk önce eline koluna yüregine saglık ve yazdıgın yazıya söyle cvp yazmak istiyorum yalnış cümle kullanırsam affola
sen dedin ya kodlamasını felan ben yaptım ve adam reklam koyma dedi dedin bence bu insanlık dışıdır ve hayvanlıktır daha başka şeyler dicektim ama bu forumda olmaz ... PEYGAMBERİMİZ ne demiş ustanın emegini teri kurumadan vericeksin ( böyle bişiydi yalnıssa özür dilerim ) mesela aynı durumda ben olsa en alta yazarım css html ve ya php tüm kodlama örnek örnek kişiye aittir diye bunu yazmak gerekir dogru olanda budur zaten valla durumun için üzüldüm emek vermişşin ama karşılıgını alamamıssın gecmiş olsun desem yeridir ama lütfen alay ettimi düşünme içimden gecenleri yazdım :(
Ek Olarak:
Hocam Eğer Varız Dersek Bize Ne vaat Ediyorsunuz ?
ustam birşey vaat edecek durumum malesef yok ben ortak derken şirket açacagım bir ortak aramıyorum ayrıca ortak derken bir dost bir arkadaş arıyorum biliyorum ki zaten profesyonel kodlamacılar bunu asla kabul etmez ama bir arayüzü css ye döken birisi tam bana göre olur arayüz görrselik bende kodlama ondan ama ah keske durumum olsada emeginin karşılıgını ücret olarak versem Yalanım varsa sabaha çıkmayım..
Ek Olarak: her işin zorlugu tabikide farklıdır .