-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Turkcell
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, hobi-karakalem çizim sitesi açacağım. Konular olarak kendi çizimlerimi ve nasıl yapılır gibi konular hakkında bilgiler vereceğim. Belki kendim için bir yerde sipariş bölümü falan da oluşturabilirim. Bu tema güzel durur mu? Yoksa daha güzel temalar var mı bildiğiniz? Aşağıdaki blogda tema var, konuları denemelik olarak açtım şu anda.(Bu sitedeki çizimler benim değil bu arada internetten aldım)
http://berkaycizim.blogspot.com.tr/
Her Türlü Kalitenin Adresi! Hemen Profilimden Sipariş Verin!
ladymelon
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / K
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selamlar blogspot yerine .com Uzantılı bir site açmalısın altyapı olarak wordpress tercih edersen çok fazla tema seçeneği var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Turkcell
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ladymelon adlı üyeden alıntı
Selamlar blogspot yerine .com Uzantılı bir site açmalısın altyapı olarak wordpress tercih edersen çok fazla tema seçeneği var.
aslında aklımda bir alan adı var hocam onu alabilirim, wordpress hakkında pek bilgim yok hocam kullanımı kolay mıdır? temalar ücretsiz mi ve hosting almak zorunda mıyım sitem için bir de?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Turkcell
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilenyum adlı üyeden alıntı
Tema olabilir fakat çizim paylaşacağınız için daha küçük ölçekli görsellere yer verilse fena olmayabilir. Zamanında wordpress üzerinde çizim siteleri açtığımdan, fazla büyük görseller siteyi gezerken gözü yorabiliyor. Blogger temaları bilmediğim için önerim yok malesef.
Umarım istediğiniz temayı bulursunuz. Ayrıca
ladymelon doğru söylüyor.
wordpress için temalar ücretsiz mi hocam pek bilgim yok wordpress hakkında. Bir alan adı düşünüyorum almayı aslında kafamda belirlediğim bir tane var. Önerebileceğiniz temalar var mı hocam bu konuda?
mceber
Gazianteptutku.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Çoğu free
HUAWEI SCL-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gazianteptutku.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Makine T.
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Eğer fazla bilgin yoksa sadece yılda .com ücreti(30TL civarı) ödeyerek hostu(depolama alanını) google üzerinden yapabilirsin, yanı blogspot açıp onu aldığın domaine yönlendirme 10 saniyelik iş ve artık .com adında siten olacak ;
Not ; bence çizim v.b değilde kendi adına açmalısın ileride bak teşekkür edeceksin :) çünkü sen insansın ve gelişiyorsun bugün çizim yarın araba veya herhangi bir işte berkaysoyadın.com olarak açıp yeteneklerini,foto galeri falan oluşturup ilerlemelisin :)
Bir resmim var tam karakalemlik senden bir adet istiyorum karakelem çalışma :) Büyük olursa kargo bile benden olmaz ise HD çeker burada kullanırım ÖM bekliyorum :) (hep istemişimdir)