OmerAYDINOGLU tek tek yorumları okudum. Sitelerimde projelerimde hiçbir zaman link kısaltma google reklamları vs. kullanmadım kullanmıyorum da.
Bir sorum olacak. Demişsiniz ki özetle, tek para kazanma yolu link kısaltma değil.
Adamlar adsense koyar banner reklam koyar "ADBLOCK" kullanırsınız.
Link kısaltma kullanır bunun gibi sistemler geliştirirsiniz.
Tema çizer kodlar satar w*rezini arar bulur kullanırsınız.
Okun ucu size yöneltilince de "tek para kazanma yolu bu değil" bu mudur yani savunmanız? Sadece link kısaltmayla para kazanılmıyor kazanan 3-5 sitenin de önüne geçicez ki taş yesinler. Sizin amacınız ne peki burda? Sitenizin kurulum amacı;
Sitelerinden 3-5 kuruşu link kısaltmayla kazanan domain hosting parasını anca çıkaran webmasterlar, sizin de ekmeğinize taş koymaya geldik! Merhaba!
Bu mudur yani? Yazık.
Bir sorum olacak. Demişsiniz ki özetle, tek para kazanma yolu link kısaltma değil.
Adamlar adsense koyar banner reklam koyar "ADBLOCK" kullanırsınız.
Link kısaltma kullanır bunun gibi sistemler geliştirirsiniz.
Tema çizer kodlar satar w*rezini arar bulur kullanırsınız.
Okun ucu size yöneltilince de "tek para kazanma yolu bu değil" bu mudur yani savunmanız? Sadece link kısaltmayla para kazanılmıyor kazanan 3-5 sitenin de önüne geçicez ki taş yesinler. Sizin amacınız ne peki burda? Sitenizin kurulum amacı;
Sitelerinden 3-5 kuruşu link kısaltmayla kazanan domain hosting parasını anca çıkaran webmasterlar, sizin de ekmeğinize taş koymaya geldik! Merhaba!
Bu mudur yani? Yazık.
Peki şu da olamaz mı ;
Link kısaltma servisleri, bu şekilde para kazanıyor. Bizde insanları reklamlarla yormadan
hızlı bir erişim sağlayarak para kazanacağız. Problem ?