kendineozel adlı üyeden alıntı
Eline sağlık hocam bu tema çok tutuldu zamanında benimde kullanmışlığım var sanırım yeni versiyonda yok belki benim gibi bu tarzı seven çıkar :DAyrıca dediğin gibi kategori bannerlerı altına ara ara blog veya ürünler eklenebilir örneğin 4 kolon ürün olur ilk kolon kategorisi olur gibi mesela vs. vs. geliştirilerek kullanılabilir.
Eline sağlık...
Evet güzel fikir. Değişik bir ana sayfa our. Teşekkür ederim.
Kiroglumarket adlı üyeden alıntı
Tam Detaylı İnceleme1-) Breadcrumb Değiştireni tavsiye ederim örneğin bu modifikasyonu deneyip rengini siyah yaparsan daha şık durur.
2-) Alt Kategoriler Resimli katalog tarzında yaparsan daha güzel gözükecektir. Bu konuda önerebileceğim bir buradaki modifikasyon var bir diğeri ise onuda bügün tamamları lsteleme şeklinde katalog görünümü düşünmekteyim.
3-) Otomatik Olarak seçenek güncelli fiyat gösterimi
4-) Ürün Detayda resim zoom farklı kütüphane kullanımları bunlar evalation zoom olur yada photobox zoom olur yada her ikisi birden.
5-) Ekleyebilirsende admn taraflı yapılan yorumlara cevap verme yetkisi.
6-) Kategorilerde gelişmiş filtreleme seçenekleri
....
.......
..........
gibi çoğaltıla bilir. Şuan akla ilk gelenler bunlar.
Hocam çok teşekkür ederim. Breadcrumb sizin videonuzu izleyerek değiştiriceğim. Resimlere zoom mutlaka koymak istiyordum ve sizin sitenizde zoom konusu vardı oradan esinlenecektim. (Magic zoom' du.) Şimdi zoom hakkında yazdıklarınıza da bakıcağım. Düşüncelerimi okudunuz çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için.