Dün şikayetvar üzerinden şikayet talebimi açmıştım. Bugün şikayetim yayına alınır alınmaz cevap verdiler. Sıyrılma çabaları devam ediyor.

Ürününüz depomuzdan gönderilen ürün olup, satıcı firmanın size teklif etmiş olduğu durum tarafımızdan bağımsız olarak yapılmıştır.

Konu hakkında firma bize bilgi iletmemiş olması sebebi ve siparişinizdeki ürününüz temin edilemediği için iptal edilmiştir.


Konu hakkında gerek site üzerindeki yardım taleplerinde gerekse telefon ile aradığımda defalarca kez bu durumu kendilerine özellikle üzerine basa basa anlattım. Hatta konuştuğum müşteri temsilcileri konu ile ilgili olarak, BIRCOM firması ile iletişime geçileceğini söylediler. Hadi benim söylediklerim bir kulağınızdan girdi, ötekinden çıktı, BIRCOM ile iletişime geçince ürünün durumu hakkında bilgi alıp gelişmeleri öğrenmek yerine hal hatır falan mı soruyorlar nedir, anlamadım.

Bugün tekrar arayıp durumu bir kez daha ve son kez anlattım. Bundan sonra artık olumsuz cevap gelirse, hakem heyetine başvuracağım.

Mücadelem sürecek...