Dostum 26/12/2016 diyor :) 7TLlik bir ödeme yapılmış. Üzerinden 1.5 Ay geçmiş + Mesajları sildim fakat 7tlye 1k civari ederken ben size +1.5k attıgıma eminim.
Şuan panel geçmişinden hesap ismi ve ne kadar atılmış aramak istemiyorum.
Satışlarımda türk takipçinin %50 oranında düşüş yapabilcegimi belirtiyorum zaten çogu kişiden bunu bilerek alıyor. Daha fazla düşüş olması hesabın kullanım şekline bağlıdır.
Düşüş oldugu için de fazlasıyla gönderim de yapmaktayım.

sezaiacima Keşke 2 haftaya hepsi uçuyor tarzı bir yorum yapıcagınıza ne kadar zamanda ne kadar düşüş oldugunu ve hesap ne olarak (butik, mizah, kişisel) kullanıldıgını belirterek açıklayıcı bir yorum yapsaydınız. Alıcı olucak arkadaşlarda satın alan birinin agzından açıklayıcı bir değerlendirme dinlemiş olsalardı.

Diğer konuya gelirsek herkesin konuya yorum yapma hakkın vardır + eleştirme hakkıda vardır. Ama eleştirme bir nevi karşı tarafa söz hakkı tanımaktır. Siz benden 1.5 ay önce takipçi alıp şimdi 2 hafta sonra hepsi uçuyor yazarsanız olmaz. Madem 2 haftada hepsi uçtu neden 1.5 ay (5 Hafta) sonra yazdınız?
Siz benden ne kadar takipçi aldınız ben size ne kadar yolladım? (data varsa) ortalama +%50 fazla gönderim saglıyorum ve bunların yarısının düşücegini belirtiyorum.

Aldıgınız hesap adını mesaj olarak atınız kontrol sağlayıp düşüşü oranını konunun altına belirticem, dediginiz gibiyse para iadesi yapıcam.

İyi forumlar.