Reklam Kaldır Eklentisi Yayında!

Reklam Kaldır eklentisi sonunda yayınlandı. Güvenilir SEO olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Kısa bir zaman önce hizmetinize sunduğumuz Reklam Kaldır web sitemizin bugün Google Chrome eklentisini sunmaktan gurur duyarız. Böylece her defasında ReklamKaldır.Com’a girmek yerine tek tıkla adf.ly, link.tl, ve adfoc.us link sistemlerinin linklerini ortadan kaldırabileceksiniz.

Böylece kısa linklerin derdiyle değil, açık bir link ile işlerinizi halledecek ve zaman kaybetmeyeceksiniz. Bazı web site sahiplerinin açgözlü olması nedeniyle kısa linki bir kez daha kısaltarak insanları adeta virajlı bir yola sokuyor. Kullanıcılarımıza ve takipçilerimize bu hizmetimizi tamamen ücretsiz şekilde sunuyoruz. Tek hedefimiz daha kullanılabilir bir internet.

Bu hedefimize ulaşmak için Güvenilir SEO ekibi olarak var gücümüz ile çalışıyoruz. Bize ulaşarak daha iyi öneriler ile bir sonraki ücretsiz hizmetimizin ne olması gerektiğini belirten kullanıcılarımıza teşekkür ediyoruz. Onları saygıyla selamlıyoruz.

Reklam Kaldır Eklentisi Nasıl Yüklenir?

- Google Chrome tarayıcısında iken Eklentiler sayfasına gelin.
- Yada adres çubuğunuza chrome://extensions/ yazarak buraya kolayca erişebilirsiniz.
- Daha sonra BURADAN indireceğiniz zip dosyasının içindeki Reklam Kaldır.crx dosyasını bu sayfaya sürükleyip bırakın.

Tebrikler! Reklam Kaldır hizmetimizin eklentisini başarıyla kurdunuz. Güle güle kullanın.

Reklam Kaldır’a Nasıl Destek Olurum?

Hizmetimize destek olmak için isterseniz bağış yapabilirsiniz, ancak unutmayın bize yaptığınız en büyük bağış hizmetimizi kullanmanızdır. Bizler bu işi para için değil saygı ve sevgi kazanmak için, insanlara faydamızın dokunması için yapıyoruz. Herkesin kullanabileceği bu uygulamayı gönül rahatlığı ile sizlere sunuyoruz.

Eklenti Özellikleri Neler?

Boyut: < 1MB
Sürüm: 1.0

Eklentiden Görüntü:



İndirme Linkleri: Buradan İndirebilirsiniz

Buradaki konumuzda web sitemiz hakkında görüşler almıştık.

ErcanDinsel bilimokur mahsum ilkanbalkan inghost3r GokhanKara inan02

Etki domaino Dorebar Yıldırım Baki81
adlı arkadaşlara önceki konuya katılımlarından dolayı teşekür ediyorum. İstekler üzerine Google chrome eklentisi üzerindeki çalışmalarımız tamamlandı yakında eklenti marketinde de olacak ancak şimdiden sunalım istedik ki görüşleri tekrar alalım.