fraqman adlı üyeden alıntı

ya ücretsiz ya da ücretli olabilir farketmez ama şöyle kullanışlı ve anlaşılır olursa çok güzel olur

ErenGEMİCİ adlı üyeden alıntı

konuyu takipteyim ücretli ücretsiz böyle bir sistem varsa.

basymgroup adlı üyeden alıntı

Evet, ben de arıyorum böyle bir sistem. Bilgiustam sanırım kendi yazmış o sistemi ve wordpress'e entegre etmiş

Bu tarz bir sistemde başarı yakalamak için özenle yaptırmak şart. Ben yaptırmıştım ama kullanmıyorum ve tamamen özgün. Alta konuyu ekledim satış konusunu.
Bu script buzzy scriptidir ama ben bir html tema satın alarak onu editlettim üzerine. Ayrıca söylediğiniz tüm özellikleri ve daha fazlasını da kapsıyor panel. Hem de manuel değil, otomatik yapıyor her şeyi. Siz sadece panelden kriterleri belirtiyosunuz o kadar.
Zaten özellikleri okuyunca göreceksiniz. Görseller de mevcut. Demo yok maalesef çünkü sildim komple sitemi aktif bile değil.

Ayrıca henüz hiç kimseye satmadım scripti veya özelliklerinden hiçbirini. Alan kişi ister tek başına kullansın ister satsın o beni ilgilendirmez. Hatta kesinlikle böyle bir iş yapmak isteyen 2 kişi birleşip anlaşırsa birlikte satın bile alabilir ama ücreti artırmayacağım yine tek aynı fiyat olacak.

KONU BURADA