-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
SEO Uzmani
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
167, (%100)
Godaddy de 700 ustunde domainim var. 7-8 senedir kullaniyorum daha 1 kere bile sorun yasamadim. Bence hata sizdedir, ingilizceniz varsa amerika numarasini arayip derdinizi anlatin. Cok ciddi bir problem degilse cozerler muhtemelen.
atila
Sms Onayı Gerekli
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilinmiyor
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
googlede okudum ama bişey anlamadım gelen maili umursamalımıyım sence
mts
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Uykucu
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Yıllardır GoDaddy kullanıyorum ne bir kere sorun yaşadım ne de talebimin yerine getirilmediğini gördüm.
Domainlerime el konuldu demiş bir arkadaş. GoDaddy yada başka bir firmanın bunu yapması mümkün değil, eğer böyle birşey yapıldıysada ICANN konuyla ilgileniyor bir şikayetiniz yeterli durum için, zira kaydı sizin züerinize olan bir domainin kayıt bitimi dışında el konulması gibi bir durum söz konusu değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar ne yapabilirim ?
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
5-6 sene kadardır ben de GoDaddy ile çalışıyorum, henüz en ufak bi yamuklarını görmedim. Konu sahibi arkadaş çok ucu açık bir yerde bırakmış konuyu. Tamam kelimeyi söyleme de olayı anlat ki biz de yardımcı olmak adına fikir verelim. Şu anki durumda pek bir öneride bulunmamız mümkün değil maalesef.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.