Köy Dernek ve Muhtarlık Siteleri

Ülkemizde çok çeşidi bulunan köy dernek sitelerinin hemen hepsi birbirinin aynısıdır. Genelini yönetmek ve kullanmak zordur örneğin kullanıcılar yöneticilerden daha fazla yenilik beklerler. Yöneticiler ise daha fazla kullanıcı ve paylaşım için çaba harcarlar bir çok köy sitesi bin ikibin kişinin buluşup birşeyler paylaşacağı siteler olarak düzenlenmektedir.

Köy sitesinde diğer köy sitelerinden daha fazla özellik mevcuttur.Benim gözlemlerimle köy sitesi aynı zamanda dernek ve muhtarlık sitesi olarak hizmet verebilmekte başarılı bir proje olduğundan kesinlikle eminim. En güzel özelliği Dünya 'da ve Türkiye 'de benzeri olmayan bu köy sitesinin popüler sosyal ağlara benzer yapısı ile çok güzel bir çalışma olduğu açık ve net bellidir.

http://www.tanitim.koyu.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.üzerinden Türkiye haritasındaki bir çok şehir ve şehirlerdeki belde köy dernek muhtarlık ve benzeri sitelere ulaşabilirsiniz.Köy belde muhtarlık dernek tanıtımınızı yapabilir bir köylü olarak köyünüz hakkında güzel yazılarınızı fikirlerinizi tıpkı diğer sosyal ağlardaki gibi özgür ve kolayca paylaşabilirsiniz. Tanıtımlarını incelediğinizde anlattığımdan daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz şuanda bende köy sitesini incelemekteyim.

Köy sitesi

Saygılarımla

Berkant TUNALI