Veridyen adlı üyeden alıntı

Buradayız. :)

Tam aksine gün geçtikçe daha iyi olacağına emin olabilirsiniz.Sürekli altyapımızı ve kapasitemizi genişletiyoruz, kesin ve kalıcı çözüm sunmaya çalışıyoruz.

Bunlara ek olarak aynı zamanda katma değerli servisler ve ek hizmetlerde üretmeye çalışıyoruz.Çok yakında web sitemiz yenilecek ve bunların hepsi web sitemize eklenecek.

Birde bu konudan dolayımıdır bilmiyoruz fakat 2 gündür çok yoğun bir saldırı alıyoruz, networkumuz güvenlik duvarının arkasında ve etkilenmiyor çok şükür. :)

Çok yakında sunacağımız katma değerli servislerimizin içerisinde %100 saldırı koruma garantili sanal sunucu ve fiziksel sunucu hizmetleride olacak.Ek olarak Veridyen'den bağımsız uluslararası farklı bir proje üzerinde daha çalışmalarımız devam ediyor.

Bizi tercih eden, öneren, güzel yorumlarını burada paylaşan tüm saygı değer kullanıcılarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.Biz, sizler sayesinde varız.

Bir anda parlayıp herkesin dikkatini çekince saldırı almanız doğaldır. Açıkçası daha 5-6 ay öncesine kadar adı o kadar fazla duyulmayan bir hosting şirketinin kısa sürede yükselip adından şimdi tüm webmaster sitelerinde övgüyle bahsedilmesi ve tavsiye edilmesi tüm rakipleri kıskandırır.

Ek olarak bir müşteriniz olarak ben yeni dönem hizmetleri için sizden VPS kullanmayı bilmeyenler için premium hosting hizmeti bekliyorum. İleride hitim artarsa VPS yerine böyle bir sisteme geçmek benim için hem daha güvenli hem uğraş gerektirmez. Türkiye'de 1-2 tane yurtdışında ise oldukça fazla örneği var.