Aynen hocam içerik bakımından aratılabilecek potansiyele ait içerikler mevcut şuana kadar arkadaşım çok iyi bir şekilde elinden geldiğince kitaplardan, videolardan edindiği bilgileri kendi üslubuyla yazarak özgün bir blog oluşturmuş. Konu başlıkları ve kategoriler bakımındanda googledan hatırı sayılır ziyaretçiler çekebilecek konumda bir blog şuanda.

Logoyu daha profesyonel bir şekilde yapmayı ve dediğiniz gibi yan tarafınıda değerlendirmeyi planlıyoruz. Lakin site 4-5 aylık olduğu için şuan hemen siteden link çıkışları yapmak istemiyoruz. Yapacağımız zaman ise 10-20 link yerine 5 link çıkışı yapıp uzun süreli olarak reklam alımından yanayız. Banner reklam olarakta aynı şekilde uzun süreli sponsorluklar düşünüyoruz.

Sitenin sidebarında widget ile blogun facebook sayfasını koymak güzel fikir işe yarar. Bunu değerlendirmeye alacağız. E posta kayıt sisteminide zaten ileri bir boyuta taşıyarak kullanmak istiyoruz. Umarım okuyucu kitlesine sahip oluruz kısa sürede.

Footer alanında iletişim formu tarzında birşeyden bahsediyorsanız onu pek sevmiyorum açıkçası. Ancak iletişim bilgilerimizi alt tarafta gerek mail gerek sosyal medya bağlantıları ile göstermeyi düşünüyoruz.

Birde footera ben daha çok yasal bir açıklama eklemeyi düşünmüştüm ancak dediğiniz gibi amacımızı ve içeriğimizin hakkında bilgi veren bir metinde güzel durur.

Teşekkür ederiz yorumunuz için programbanks :)