LikeSend Ben senin yerinde olsam, bırakmıştım anlatmayı. Adamlar ısrarla anlamıyor. Ama ne hikmetse, Fransalardan, Almanyalardan, İngilterelerden de dönmüyorlar. Hem bu ülkelere bok atıp, bunlar kafir diyorlar, hem de orada yaşamaya devam ediyorlar. İnanılmaz...

Orta doğululardan neden nefret ediyorum diye bir yazı vardı. İşte bunlar hep ortadoğulu iki yüzlülüğü. Bizim sıkıntımız, ülkücüsünden solcusuna akplisinden tkp' lisine herkesin iki yüzlü olması. Biz devletimizi sevmiyoruz. Devleti dolandırmak için türlü türlü yol arıyoruz.

Bilirsiniz geçenlerde bir haber çıktı, vergisini düzenli ödeyene devlet %5 indirim yapacak diye. O işin detayında ne vardı biliyor musunuz? diyelim ki 100.000 tl vergi ödediniz. %5 5.000 tl yapar. Bu 5.000tl den de gelir vergisi kestiler. (Sektörden sektöre değişiyordur belki, genelde ise %20 civarında). Yaptıkları indirimden bile gelir vergisi alan bir hükümet. En iyisi ben vergi ödemeyeyim. Nasılsa devlet vergi ödediğim için tokatlıyor.

Buna şikayet ettiğim için de fetöcü diye yaftalanabilirim. Vatan haini de ilan edilebilirim. Ama olsun avrupalılar falan kafir. İçim rahat.

Sisteme saygımız yok, hayvanlara saygımız yok, çalışana saygımız yok, üretene saygımız yok, dil öğrenene, kadınlarımıza, okuyana, keşif yapmaya saygımız yok. Her şey küçümsenebilir, para kazanmak hariç. Eğer ki paran varsa; otomatik olarak saygı, yalakalık ve güce sahip olursun. Güzel olan hiç bir şeye saygımız yok. Hepsini geç kendimize saygımız yok. Ben iyiysem gerisi gebersin, iyi yaşamasın, sürünsün mantığı var. Bu sözde gurbetçilerin de, mantığı da bu işte. Videoyu çeken abimiz de bir şeyler anlatmaya çalışıyor ama, anlamıyorlar meseleyi.

Bakmayın siz bunların böyle konuştuğuna. Bir akrabası gelmek istiyorum dese, kefil olmayı bırak yol yordam bile göstermez bu gurbetçiler. İş istese dil bilmiyorsun yanımda köle olarak çalış derler.

Fransa' nın, Almanya' nın, Avrupa ülkelerinin sosyal haklarından faydalan, sonra da burda araba almak sıkıntı değil rerörö. Neymiş radar varmış da, yakalıyormuş da puan düşürüyormuş. Canım ya kıyamam. Magandalık yapmayı cezalandırıyor muymuş Avrupa ülkeleri? Adamın derdine bak. Bizim derdimize bak.

Olur da bir şekilde gidersiniz buralara, sakın türkler ile muhatap olmayın. Türklerden ve orta doğululardan uzak durun.

Bu video' yu çeken adam ile kadının video başındaki gülüşü çok değerli. Çünkü yeni Türkiye' de böyle gülebilen çok fazla insan yok. Bir belediye başkanının 600 milyon dolar parası var. Üstelik bu parayı yurtdışında tutuyor, sonra da bu parayı ülkeye geri sokuyor. Bu arada bir kilo hıyar 8tl markette.

He bir de, ülkede her şey kötüye giderken biz referandum falan tartışıyoruz. Sayın gurbetçiler çocuklarınızı Türkiye' ye göndersenize, burada eğitim sistemi müthiş. Sayın cumhurbaşkanımız da söyledi zaten, oradaki arkadaşlarınızı falan buraya çağırın düğün müğün yapın. Ayıp oluyor.