bu konuyu hortlatmamın sebebi, siteye 3 gün önce üye oldum işler gelmeye başladı telefona çok mesajlar gelmeye başladı bana gelen işler ile ilgili çok güzel.sistemin canımı sıkan kısmı
teklif veren bireyler ile mesajlaşma ücreti teklif ücreti yani. bir teklife cevap verdiğinizde sizden 4.99 yine aynı kategori altında başka bir teklife 17.19 ücret vermesi şimdi yeni üye olduğum için müşteri hizmetlerine bağlanmam gerekiyor önce bol bol müzik dinliyosunuz sonunda bir müşteri hizmetleri düşüyor. bu soruyu sorduğumda bu farklar neye göre ve kim tarafından belirleniyor diyorum
beyfendi sistem tarafından belirleniyor. yaw kardeşim sistem nasıl oradaki yazılanı anlayıp da şu fiyat çıkartabilir sonucu makinenin işlemcisi var beyni yok henüz.2 defa sorumu tekrarladım sonra aldığım cevap şu işe göre belirleniyor bazı işler 0.59 bilmem kaç bazı işler 3 bilmem kaç.
yani bu fiyatları belirleyen biri var yazıyı okuyor ya bu iş 3.59 eder diyor ekranda bana görülen rakam o oluyor yani adam oraya 17.19 girse benim ekranıma bu düşüyor. hani bu iş bu kadar olur yapıştır modu.
artı extra 2 kişi aradım hem armuttaki paramdan gitti hemde teklifi veren biz hallettik tamam diyip kapatması e ben 5.99 , 3.99 teklif verdim bu iade ne olacak ? onu iade yapamayız diyolar.
yani çok sinirliyim sistem berbat ötesi heleki sisteme biri bakacak bu iş bu kadar olur diyecek fiyat vericek kardeşim kazanıcaksın anladıkta bu resmen tavuk yolar gibi beni yolmak demektir resmen dolandırıldım hissediyorum şu an. dikkat edin sistem **************lık demiyorum sadece verilen saçma ötesi rakamlar birazdan şikayetvar üyeliğim vardı yoksa bile oluşturucam bu firmaya paranızı yatırmayın.fazlası da varda yazarsam bir a4 olur hiç gerek yok özet ARMUT'dan uzak durun.