4 yıl önce Müşterilerini ortada bırakan bi firmamı iyi?bu listede en kötülerden biri olur.
ahmetozer adlı üyeden alıntı
Linux konusunda iyi isen kendi hostingin ama hiç bakınmadıysan internette hazır rehber ile kuracaksan hazır hosting. Ben şöyle bir şey ekleyim izmir ve bursa lokasyon veri merkezi olmasın dikkat et
Nedenini merak ettim :)
Veridyen adlı üyeden alıntı
Buradayız. :)
Tam aksine gün geçtikçe daha iyi olacağına emin olabilirsiniz.Sürekli altyapımızı ve kapasitemizi genişletiyoruz, kesin ve kalıcı çözüm sunmaya çalışıyoruz.
Bunlara ek olarak aynı zamanda katma değerli servisler ve ek hizmetlerde üretmeye çalışıyoruz.Çok yakında web sitemiz yenilecek ve bunların hepsi web sitemize eklenecek.
Birde bu konudan dolayımıdır bilmiyoruz fakat 2 gündür çok yoğun bir saldırı alıyoruz, networkumuz güvenlik duvarının arkasında ve etkilenmiyor çok şükür. :)
Çok yakında sunacağımız katma değerli servislerimizin içerisinde %100 saldırı koruma garantili sanal sunucu ve fiziksel sunucu hizmetleride olacak.Ek olarak Veridyen'den bağımsız uluslararası farklı bir proje üzerinde daha çalışmalarımız devam ediyor.
Bizi tercih eden, öneren, güzel yorumlarını burada paylaşan tüm saygı değer kullanıcılarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.Biz, sizler sayesinde varız.
Netinternet kullanıcısıyım 3 4ay sonra yenilemem gerekiyor yeni bir hosting firmasına güvenmek (geçmişte yaşadıklarımı hesaba katarsak ) çok zor o güveni müşterilerinizde inşa etmek çok önemli. Hosting firmalarında En büyük korkum bi hata yapıp tüm emeklerimizi çöpe atmaları. O kadar paranoyak ettilerki Forumda aldığım her alanadını ihs ve isimtescil e transfer ediyorum.
Bugüne kadar ilkdata Anındahosting digital ve Netinternetle çalıştım.
En berbat iki firma Anındahosting ve digitaldi en iyisi Netinternet