lostyazilim

ACİL! Blogger Telif Hakkı İçeren Yayın

15 Mesajlar 2.574 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

krlbhdr krlbhdr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 45
  • Beğeniler 7 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar blogger üzerinden film indirme sitesi açtım arkadaşlarım bana telif hakkı konusunda rahat ol blogger telif durumu olduğunda senin yerine hemen yayını askıya alır dedi. Bende aranızda böyle durumla karşılaşan var mı bi sakıncası var mı onu soracaktım yani telif hakkı var bana dava açmadan önce blogger bunu önler ve yayını direk kaldırır mı yoksa genede bizim her gün mail adresimize bakıp kontrol etmemiz mi gerekir

wmaraci
reklam

Hermesss Hermesss WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek İşletmeci, Turizm
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 106
  • Beğeniler 37 / 25
  • Ticaret 0, (%0)
normal film sitem var yabancı filmlerin telif haklarında google bana bildiriyor aramadan kaldırıyor sende istersen sitenden kaldırırsın ben kaldırmıyorum genelde

• Üyelik 13.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 45
  • Beğeniler 7 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Sizin ki blogger tabanlı değil sanırım ? Ben host domain sizinze bilidirmler sizin belirttiğiniz e-posta ya geliyor diye biliyordum

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4130
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Kimse söylemedi mi sana bu iş blogger ile olmaz diye? Şirketler filmlerin takibini yapar, google'a bildirir. Daha sonra google sana sorma gereği duymadan yayını kaldırır, bu böyle giderse "artık senle uğraşamam" deyip siteyi komple kapatır. Birde Türkçe film eklersen (Kolpaçino v.b.) kendini hakim karşısında bulursun demedi deme.
furkandemirci

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 13.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 45
  • Beğeniler 7 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Elim ayağım titredi bak 200 yayın yaptım silicem hepsini hocam ???????????

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3510
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
Bu tür şeyler hep söylenir, bir nevi şehir mitine dönmüş durumda, fakat ben hiç yaşanmış bir örnek görmedim. Diğer konudada söylediğim gibi sen ısrarcı olmadığın sürece telif diye birşey yok kabul et. Uyarı gelirse kaldırırsın olur biter ha şuda var google seni beklemez blogger siteni yayından kaldırır. Blogger ile olmaz bu iş kendi siten olması gerek
krlbhdr

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 13.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 45
  • Beğeniler 7 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
çok teşekkürler blogger daha önce bir yayınımı askıya aldı ama sitem kapanmadı siz şunumu kastediyorsunuz acaba : bir süre sonra blogger sitemi tamamen kapatır ?
contentwriter

kişi bu mesajı beğendi.

Zargana Zargana WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 994
  • Beğeniler 9 / 303
  • Ticaret 11, (%100)
Blogger, telif hakkı sahiplerinin haklarını, Dijital Binyıl Telif Hakkı (DMCA) şartlarını ve yürürlükte olan diğer telif hakkı kanunlarını gözetir. DMCA'nın gerektirdiği biçimde bildirim aldığımızda, telif hakkı ihlalinde bulunduğu belirlenen içeriği derhal kaldırmaya gayret ederiz.

İhlallerin tekrarlanması durumunda ilgili hesap sahiplerinin blogları kaldırılır ve belirli koşullarda Blogger hesapları feshedilir.

Google açıklaması böyle. Telif hakkı ile ilgili şikayet gelmeye devam ederse blogu kapatırız diyor
krlbhdr

kişi bu mesajı beğendi.

Ne ekersen onu biçersin

• Üyelik 13.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 45
  • Beğeniler 7 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Herkese teşekkürler Allah razı olsun 200 yayını demekki boşa yaptım tamda google 2 sayfa baslarına kadar gelmısken bazı aramalarda 1 e yukselmısken ozgun ıcerık yaptım calıntı yapmadım ama işte napcan kader .. . host domain alıp açarım da korkuyorum cok pıs ogrencı haslımız cıksın dıye hayatıız kaymasın

Ripped Ripped Serçe Development Kimlik Onayı
  • Üyelik 20.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek SEO & Software
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 372
  • Beğeniler 94 / 94
  • Ticaret 11, (%100)

krlbhdr adlı üyeden alıntı

Herkese teşekkürler Allah razı olsun 200 yayını demekki boşa yaptım tamda google 2 sayfa baslarına kadar gelmısken bazı aramalarda 1 e yukselmısken ozgun ıcerık yaptım calıntı yapmadım ama işte napcan kader .. . host domain alıp açarım da korkuyorum cok pıs ogrencı haslımız cıksın dıye hayatıız kaymasın

Bırakma kardeş devam et. Baktın google telif atıyor,site de güzel yerlerde wordpress e geçersin. Ben 2 yıldır blogger'de warez sitelerle uğraşıyorum,tek bir yayınım aramadan kaldırılmadı :)
krlbhdr

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al