CEMB
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
iş
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mesutozbeyi begendim kimsorgulada hemen sliderın ustune alsan daha iyi olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mobilde iyimi sence gelen hitlerin %70 mobil tıklama biraz düşük gibi mobilde ne yapabilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
coderfree ben herhangi bir problem göremiyorum normal bir yerleşim.
Wordpress İşleriniz eksiksiz yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yanıt için teşekkürler. Orada yemek ile ilgili bir reklam çıkarsa üstte de Last Recipes(Son Tarifler) yazdığı için kullanıcıyı kandırma gibi değerlendirilir mi diye düşündüm bir de eskiden adsense reklam politikalarında reklam ile resim aynı hizada olmamalı gibi bir ifade varmış(şu an politikalarda bunu göremedim) bunlardan dolayı şüphelendim aslında. Adsense kullandığım asıl sitem farklı o yüzden riske atar mıyım diye de düşünüyorum tabi.
turk5
turk5.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Internet ve Medya
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
@coderfree saglama almak icin reklamin üstüne veya altina "Reklam" yazabilirsiniz.
Türk İş Dünyasının Buluştuğu Platform : turk5.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
seo ve adwords
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Adsense reklamı üzerine yazabileceğiniz yazılar adsense tarafından belirlenmiştir. Bunlar dışında herhangi bir yazı yazmamanız lazım buna dikkat edin. Detaylı araştırmanızı tavsiye ederim. Örnek.
Sitenize gelen ziyaretçilerin, herhangi bir şekilde yanlış yönlendirilmemesi ve içeriği Google Görüntülü reklamlarından kolayca ayırt edebilmesi önemlidir. Bu politika, reklamların, "kaynaklar" veya "faydalı bağlantılar" gibi yanıltıcı başlıkların altına yerleştirilmesini yasaklar. Yayıncılar, Google reklamlarını yalnızca "Reklamlar" ya da "Sponsorlu Bağlantılar" şeklinde etiketleyebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Makinist
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bana da bugün adsenseden mail gelmiş :(
İhlalin söz konusu olduğu örnek sayfa:***
Yayıncılar, Google reklamlarını, reklamları herhangi bir yöntemle gizleyecek şekilde uygulayamaz. İyi bir kullanıcı deneyimi sağlamak için, yayıncıların Google reklamlarını site içeriğinden açıkça ayırmaları önemlidir. Bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, reklamın mobil cihazlarda içeriği ekranın alt kısmına itmesi ve mobil uyumlu bir sitede ekranın üst kısmına 300x250 boyutlu veya daha büyük bir reklam biriminin yerleştirilmesi bu kural kapsamında yasaklanmıştır.
Bu reklam işinden anlayan bir arkadaşım varsa yardımcı olabilir mi ?