-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Elimde veritabanı kötü ve dikkatsiz kullanılmış wp site var seo kaybetmeden sıfırdan wp ve temayla nasıl başlangıç yapabilirim içerik ve seo kaybetmek istemiyorum
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu işlem en kayıpsız, kalıcı bağlantı yapısı ve alan adının aynı şekilde yeni siteye aktarılması ile mümkün olur.
Eğer alan adı değişecekse ister istemez bir süre dalgalanmalar iniş çıkışlar olur
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Aynı işlemi bu hafta içerisinde gerçekleştirdim. İlk önce dışarı aktar seçeneği ile yazıları dışarı aktardım. Sonra Veritabanını ve wordpress dosyalarını ftp den komple sildim. Tekrar wordpress kurulumunu gerçekleştirdim. İçeri aktar seçeneği ile yazıları içeri aktardım. Ayarları eskisi gibi yaptım. Tek sorun yazıları içeri aktarırken öne çıkarılan görsellerin içeri aktarılmaması oldu. Sitemde 80 küsür yazı olduğu için fazla sorun yaşamadım. Hepsinin öne çıkarılan görselini tek tek yeniden yaptım.
Uğraştırıcı bir şey. Eğer yaptırmak isterseniz ücret karşılığında sizinkini de yapabilirim.
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Hocam site içeriğinde değişen birşey olmayacağı için hit ve seo açısından bir sorun olmaz. Dediğim gibi tek sorun öne çıkarılan görseller olacaktır.