SizinWeb adlı üyeden alıntı
para harcamadan emek ve zaman ayırmadan basarıyı elde edemezsiniz ne yazıkki heleki forumlar dahada zor ekip olmadan olmuyor ne yazıkkı web alanında ilk adım domaindir ancak buradada hata yapıp xyz uzantılı bir tercihte bulunuyorsunuz maliyet5tl diyede yazmışsınız bir siteye harcıyacak paranız yoksa kazanacak düşünceside bulunmasın aklınızda hiç domain olarak forumalani.com önerebilirim
Hocam biraz baktım da domainler çok da pahalı değil sayılır, yıllık olarak 28TL'ye Yöncü Bilişim satıyor. 3 Yıllık 115TL'ye alsam büyük ihtimal anca site tanınmaya başlar. Ama isim konusunda hala düşünüyorum.
Hocam son kararım 3 Yıllık .com domain almak :) Cimri oldukça ağır bir kelime, ayrıca tanımadığınız insanlara şakasına da olsa kullanmamanız gereken bir kelime. Dikkat edelim :)
Hocam para kazanma gibi bir hedefim yok.
Yazdıklarımı okuduysan böyle bir kaç alana ait forum kurmak istiyorum. Sadece blogger işimi görmez :(
alperenyld adlı üyeden alıntı
Forumlar hemen tutmuyor en az 1-2 yılını vermen lazım birde hemen para kazanamzsin o yüzden 1 yıl sonra domainin süresi bitince birakucaksan boşuna uğraşma ac blogunu bak keyfineVeririm hocam problem değil, para kazanma gibi bir hedefim de yok zaten.
Elimi atsam moderatör dolu, merak etmeyin :)