OKUYAMAYANLAR İÇİN ÇEVİRDİM

Seo hizmetinin paketi olmaz. Her paket veya backlink diğer sitelerde kullanılmaz ayrıca yararından çok zararı olmaktadır. Anlık veya üç günlük birinci sıralara çıkıp diğer zamanlarda ise ilk 500 'de bile olmazsınız. Sitenizin iç seo ayarı ve güvenlik ayarları yapılmadan backlink gibi %5'lik kısım ile en fazla 1 haftalık anasayfada durmanız zararlı olup, spama girme riskiniz %99 olmaktadır.

Şimdi gelelim konuya. Benim çalışma mantığım farklıdır. Sitenizin linkini göndermenizi talep ederim ve tam kapsamlı analiz ederek, artılarınızı ve eksilerinizi size rapor ederim. Benim fiyatım biraz pahalı gelebilir çünkü gerçek seo fiyatına göre işlem yapıyorum. 5-10-15 TL çalışmıyorum. Sitenizin adresini gönderdiğiniz takdirde en fazla 6 saat içerisinde kapsamlı analiz raporu, site hatalarını vesaire metin ve görsel olarak e posta adresinize gönderiyorum. Çalışmayı kabul ettiğinizde sözleşmemizi atarım ve maddelerde anlaşırsak ön kapora alıp işlemlere başlarım.

Diğer ödeme ise, yaptığım çalışma meyvesini vermeye başladığı zaman alınmaktadır. Raporlamalar iki haftada bir olmaktadır. Sitenizde ki hataları analiz yaptırmak ve çalışmak isterseniz özel mesaj yoluyla e posta adresinizi ve site adresinizi göndermeniz yeterli olacaktır. Analizler ve raporlama ücretsizdir. Tekrardan söylüyorum, seonun paketi olmaz, her sitenin çalışması farklıdır. Sitenize doğal seo yaptırarak üst sıralarda durmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz.

Anlaşırsak çalışmalara başlar ve iki haftada bir rapor atarım. Referanslarımı ise müşterilerimin gizliliğinden ötürü koymuyorum. 650 'den fazla rekabetli kelimede ilk sayfada referanslarım var ve müşterilerim oldukça memnun. Dilerseniz özelden görüştürme şansım vardır. Herkese iyi forumlar.