-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
meraktan soruyorum anahtar kelimelerine neden alexa ve google yazma gereği duydun :D:D ilk defa rastladım :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Gerekli seo çalışmalarını yaptırın, backlink tanıtım yazısı falan alın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Ekonomist
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam artık blog hitlendirmek gerçekten zor bir duruma geldi. Bir ton ıvır zıvır iş, eskiden sadece yazmak yeterdi, değerini bilemedik o günlerin :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Hayat sıradan bir bakış açısıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sizinde dediğiniz gibi çare backlink , tabi bana göre yazıların yorum alması da önemli bir etken. Tanıtım yazısına para vermek istemiyorsanız konuk yazarlık sistemini araştırın
örn
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
mecoo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
aynı sorun bende de var ne yapsakki
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Blog yapısı gereği sabit üye profili oluşturmuyor. Yani insanlar sitenizden istediğini alır ve bir daha girmez. Üye olması gerekmiyordur veya takip edilesi içeriğiniz olmasına rağmen rakipleriniz sıralama avantajıyla ekmeğinizi elinizden alır.
altaybilgin arkadaşın da dediği gibi günümüzde blog hitlendirmek hayli zor. Farklı alanlarda ilerleyebilirsiniz. Forumlar, sosyal medya siteleri, kız düşürme mekanları, sözlükler bunlar da yapısı gereği başlangıçta yapılan yeterli reklam karşılığında kazançlı olacaktır. Malesef Wordpress devri kapanıyor artık çünkü kullanımı ve yönetimi kolay olduğu için ipini koparan blog açabiliyor.
Diğer mecralarda zaten belli bir konuma viral çekilişlerle reklamlarla geldikten sonra siteyi kendi haline bırakıyorsunuz. Ve para akışını seyrediyorsunuz :)
Bende onlardan biri olmuştum, 5 yazar bulmuştum, içerik için bi kütüphaneden sponsorluk bile aldım. Sonuç içler acısı :) Şuan vize danışmanlık şirketinin statik web sitesi olarak kullanılıyor.
Önerilerim sektör değiştirmeniz, geniş bir bakış açısı kazanmanız, öğrenmeye hiç gecikmeden başlamanız.
Bana göre hayat ölüme hazır olmaktan ibaret.