Blog yapısı gereği sabit üye profili oluşturmuyor. Yani insanlar sitenizden istediğini alır ve bir daha girmez. Üye olması gerekmiyordur veya takip edilesi içeriğiniz olmasına rağmen rakipleriniz sıralama avantajıyla ekmeğinizi elinizden alır. altaybilgin arkadaşın da dediği gibi günümüzde blog hitlendirmek hayli zor. Farklı alanlarda ilerleyebilirsiniz. Forumlar, sosyal medya siteleri, kız düşürme mekanları, sözlükler bunlar da yapısı gereği başlangıçta yapılan yeterli reklam karşılığında kazançlı olacaktır. Malesef Wordpress devri kapanıyor artık çünkü kullanımı ve yönetimi kolay olduğu için ipini koparan blog açabiliyor.

Diğer mecralarda zaten belli bir konuma viral çekilişlerle reklamlarla geldikten sonra siteyi kendi haline bırakıyorsunuz. Ve para akışını seyrediyorsunuz :)

Bende onlardan biri olmuştum, 5 yazar bulmuştum, içerik için bi kütüphaneden sponsorluk bile aldım. Sonuç içler acısı :) Şuan vize danışmanlık şirketinin statik web sitesi olarak kullanılıyor.

Önerilerim sektör değiştirmeniz, geniş bir bakış açısı kazanmanız, öğrenmeye hiç gecikmeden başlamanız.