yilmaz70 adlı üyeden alıntı

''Dedikleri gibi, attack moduna alınan sitenin çalışması gerekiyor ama sanki bir yerde bir eksik var gibi geliyor bana. Ssl üzerinden sorun isterseniz firmaya.''

Yukarıda yazılı şekilde dediğimi hatırlıyor gibiyim:)

.htacces dosyasında zaten ssl kurulu bir sistemde olması gereken kod yok ise cloudflare den önce hata vermiş olmalıydı bence. Demek gözden kaçmış.

Sorunun çözülmesine sevindim.

Kolay gelsin.


OOO yılmaz abi seni unuttum yemin ederim. Kusura bakma senide çok oyaladım. Aslında sen başta sinyali verdin. Sana da çok teşekkür ederim. Gerçekten kaç saattir mücadele veriyorum. Host önce cpu aşmışsın dedi kontrol bile etmedi. Ben raporlara bakarken tek sitenin sürekli hata verdiğini görünce anladım. Sonra hosta dedim ki ip mi değiştir, bana dedicated ip siparişi oluşturup mail attı. Sonra cloudflare dan ücretli üyelik al halletsinler dedi. Ardından ip mi ücretsiz değiştirmediği için bende lokasyonumu değiştir dedim. Lokasyon değişimeyi ücretsiz yapıyor. E bu durumda ip yi de ücretsiz değiştirecek:) Ama yok bana ip satacak ya... Neyse en son Kanuni arkdaşım bir kaynak verdi sonrası da yazdığım gibi halloldu. İkinizin de emeğine sağlık.