1. Sitenin adını kendin belirlemelisin, bu konuda kimseden yardım bekleme bence ilgi çekici farklı bir isim bul :) ''Bu konuda ailene danışmalısın bence''
2. Domain uzantısı kesinlikle .com veya .net olmalıdır. .xyz gibi uzantıları tercih etme.
3. Benim şahsi görüşüm anime değilde, kadınlar üzerine yap ne yapacaksan. (Benim kendi düşüncem, karar sizin elbette)
4. MYBB bence gayet iyi, eğer MYBB kullandıysanız ve iyi bir tema yapabilirseniz vBulletin'den bile iyi olabilir.
5. Sohbet bölümü olmalı.
2. Domain uzantısı kesinlikle .com veya .net olmalıdır. .xyz gibi uzantıları tercih etme.
3. Benim şahsi görüşüm anime değilde, kadınlar üzerine yap ne yapacaksan. (Benim kendi düşüncem, karar sizin elbette)
4. MYBB bence gayet iyi, eğer MYBB kullandıysanız ve iyi bir tema yapabilirseniz vBulletin'den bile iyi olabilir.
5. Sohbet bölümü olmalı.
1. Sitenin adını kendin belirlemelisin, bu konuda kimseden yardım bekleme bence ilgi çekici farklı bir isim bul ''Bu konuda ailene danışmalısın bence Şakamı yapıyorsunuz? Bu mantık üzerinden gidersek kardeşim neden konu açtın alan adını sen belirle kategoriyi sen belirle domain alacagın firmayı sen seç host firmasını sen seç diye diye uzatalım ozaman ailene sor ne demektir birşey yapılacaksa bu işi bilen kişilerden yardım destek istenir