Pro Sigara

Yeni açtığımız web sitemizi genel olarak elektronik sigara satışı üzerine bir e-ticarettir. Bu bağlamda asıl gayesi olan ticari amacı ile tanıtıyoruz. Ancak normal elektronik sigara satan firmalara göre işimizi daha profesyonel tutmayı hedeflemekteyiz. Her ne kadar ülkemizde elektronik sigara yasak olsa da aslında biz tam tersini savunuyoruz. Çünkü elektronik sigarayı birçok ülkede serbest hatta bazı ülkeler de doktor tavsiye etmektedir.



Peki, elektronik sigara nedir?

Aslında teknik anlamda çok açıklamaya gerek çünkü cebimizdeki telefon ne ise bize göre elektronik sigara da aynısıdır. Yani günümüz şartlarında bilmeyen kalmadı diye düşünüyoruz. Burada vurgulanması gereken konu elektronik sigara ne işe yarar ve ne faydası var. Asıl söylenmesi gereken bizce budur. Bizde hemen açıklayalım elektronik sigara normal sigaranın müptelası olmuş bir kişinin sigarayı bırakmasın yardımcı olacak olan elektronik alettir. Yâda en azında sigaranın zararlarını aza indirmek amacı ile yapılmıştır.


Elektronik sigara zararlı mıdır?

Her ne kadar elektronik sigara satan insanlar zararı yok deseler de bu doğru değildir. Çünkü elektronik sigaranın da içinde ne yazık ki az da olsa nikotin vardır. Ve size ister istemez zarar verir. İşte bütün mesele şu ki elektronik sigara normal sigaraya göre ne kadar zararlıdır. Size bu konuda ciddi sunumlar yapabiliriz. Bizce elektronik sigara normal sigaraya göre çok daha masumdur. Nede olsa elektronik sigara içerisinde ki nikotin değeri oldukça azdır. Ve normal sigara gibi duman çıkartmaz. Her şeyden öte elektronik sigara çevrenize ve sevdiklerinize zarar vermez.

Pro sigara elektronik sigara satışı, elektronik sigara likit satışı ve elektronik sigara yedek parçaları satışı ile bir e-ticaret sitesinde beklenenleri vermektedir. Ve bizim tabirimiz olan müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız.

Türkiye’de elektronik sigaranın yeni adresi Pro Sigara.