lostyazilim
tr.link

Hosting önerisi

13 Mesajlar 2.296 Okunma
acebozum
tr.link

dexter39 dexter39 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek teknisyen
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 51 / 51
  • Ticaret 1, (%100)
Merhabalar hali hazırda nettacompany firmasından sitemde yurtdısı lokasyonlu limitsiz host kullanmaktayım kafamda bir proje daha var farklı firma denemek istiyorum türk olursa daha iyi olur paralarımızı elin gevuruna kaptırmayalım.nettacompany'den pek memnun değilim açıkçası çökme sorunu çok yaşanıyor.Aylık bazda ve mobil ödeme birinci önceliğim hızlı teknik destek te olursa tadından yenmez.teşekkürler

editörlük hizmetleri,Film ve Dizi siteleri için codec işlemleri yapılır.
wmaraci
reklam

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
Alastyr kullanıyorum uzun süredir. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. Hatta sitemde benle alakalı bir sıkıntı olduğunda bile derhal yardımcı oldular defalarca. Benim gibi çok soru soran kişilere karşı sabırlı olmaları ve anında cevap vermeleri nedeni ile teknik destek konusunda tek geçerim.

Sistemler konusuna gelince, gayet performanslı ve son teknoloji sistemler kullanıyorlar, Sunucu paketlerinde trafik kotaları var bu nedenle sunuvu kullanımı için tavsiye etmem fakat hosting paketi alınacaksa ilk tercihim alastyr olur.

Ref ile %10 ve %20 indirimden faydalanmak istersen buradan faydalanabilirsin.

cihaneken10 aylık alımlarda 6 ay boyunca %10 indirim

cihaneken20 yıllık alımlarda %20 indirim

Alastyr Faturalarım:

Reklamı bitirdiğimize göre geçelim diğer önerilerimize.

Destek ve Hizmet konusunda önerebileceğim ikinci firma Güzel Hosting dir. Bu firmada da fazlasıyla iyi destek alabilirsin. https://www.guzel.net.tr/

Hizmet konusunda önereceğim diğer bir firma Veridyen bu firmadan da sorunsuz hizmet alabilirsin. https://www.veridyen.com/

ve tabiki birde turhost var oda seçeneklerin arasında olmalı. https://www.turhost.com/

Son kararını ilgili firmaları inceleyip, gerekirse iletişime geçip bu şekilde verebilirsin.

Kolay gelsin.

Ek olarak: Mobil ödeme sistemi bu firmaların hiç birinde artık bulunmuyor. Mobil ödemelerde 3. taraflarca %20-%30 arası komisyon yansıdığı için kaliteli firmalar mobil ödemeyi tercih etmiyorlar.

Tavsiyem mobil ödemeyi ilk tercihinizden çıkartmanız olacaktır. Artık postaneden bile ön ödemeli hesap kartı alabiliyorsunuz.
dexter39

kişi bu mesajı beğendi.

Hermes Hermes Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Seo | Sosyal Medya | Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 2777
  • Beğeniler 397 / 1093
  • Ticaret 90, (%98)
Mobil ödeme kullanmadım hiç bilgim yok ama; MuvHost firması ile çalışabilirsiniz. Ya da Netdirekt.

• Üyelik 16.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek teknisyen
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 51 / 51
  • Ticaret 1, (%100)

Hermes adlı üyeden alıntı

Mobil ödeme kullanmadım hiç bilgim yok ama; MuvHost firması ile çalışabilirsiniz. Ya da Netdirekt.

neden yazdım bilmiyorum mobil ödemeyi bende kullanmadım hiç aslında :D sanal kartı nettakompany kabul etmediğinden yazma gereği duydum kredi kartı kullanmak istemiyorum ödemelerde

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek teknisyen
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 51 / 51
  • Ticaret 1, (%100)
cihaneken sölediğiniz firmaları inceleyeceğim teşekkürler

NumanABi NumanABi --> numanozdemir.com <-- Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek -
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad N** Ö**
  • Mesajlar 1417
  • Beğeniler 380 / 442
  • Ticaret 21, (%95)
Netta iyidir,Semih kardeşimin firması ben de kendileriyle çalışıyorum,mutluyum da.Fakat yok mu başka öneriniz derseniz,Guzel Hosting'i öneririm.Ondan sonra da Alastyr.

• Üyelik 16.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek teknisyen
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 51 / 51
  • Ticaret 1, (%100)

NumanABi adlı üyeden alıntı

Netta iyidir,Semih kardeşimin firması ben de kendileriyle çalışıyorum,mutluyum da.Fakat yok mu başka öneriniz derseniz,Guzel Hosting'i öneririm.Ondan sonra da Alastyr.

bu aralar pek memnun kalamıyorum dün
1pm-2.30pm arası kapalıydı site ondan önceki günlerde çökmeler yaşandı hafta sonu link.tl çöktü.güç bela 2 gün kazancımız var oda gitti bu hafta yeni kuracağım sitede başka firma deniycem o ne gösterecek bakalım.netta'nın iyi tarafı ücretleri yiğidi öldür hakkını yeme

NumanABi NumanABi --> numanozdemir.com <-- Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek -
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad N** Ö**
  • Mesajlar 1417
  • Beğeniler 380 / 442
  • Ticaret 21, (%95)
Netta'daki çökmeler sunucu değişimi/optimizasyon nedeniyle gerçekleşiyor.Özellikle Netta'nın size güvenlik açısından daha iyi hizmet verebilmesi için bunu yapması gerekiyor.Kurucusu yakın arkadaşım,olaylarla iç içe olduğumdan biliyorum.3-4 güne kalmadan bakım bitecektir,o zaman çökme olma olasılığı çok daha az. :) Tercih senin dostum...

• Üyelik 16.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek teknisyen
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 51 / 51
  • Ticaret 1, (%100)

NumanABi adlı üyeden alıntı

Netta'daki çökmeler sunucu değişimi/optimizasyon nedeniyle gerçekleşiyor.Özellikle Netta'nın size güvenlik açısından daha iyi hizmet verebilmesi için bunu yapması gerekiyor.Kurucusu yakın arkadaşım,olaylarla iç içe olduğumdan biliyorum.3-4 güne kalmadan bakım bitecektir,o zaman çökme olma olasılığı çok daha az. :) Tercih senin dostum...

projeye daha başlamıyorum önce araştırma :D söylediğin gibi bakım bitsin zaten sitem aktif nettadaki görcez ne olacak

masteryusuf masteryusuf WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek SEO Expert
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 27 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
Bana göre bu işi en iyi yapan firma. Turkey Bilişim. Adamlar sitenizi kendi sitesi gibi benimseyip sorununuzu hemen hallediyorlar. 7/24 Skype ve Siteden destek. Hem Uygun. Benim Orda Fransa Lokasyonlu Ddos Korumalı VDS sunucum var. Aylık 400 TL karşılığında Hem Sunucu hemde özel destek hizmeti satın aldım. Bugüne dek hiçbir şekilde sıkıntı yaşamadım. Ayrıca Domain bayiliğine kadar aldım. Yani kısacası bu firma sayesinde kendi işimin patronu oldum.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al