Her konuya aynı logoyu koymuşsun.
Logo değil öne çıkan resim hocam o ve ben resim kullanmıyorum sabit resim olduğu için otomatik gelmekte mobil bir yazar olduğum için resim upload vb durumlarla uğraşmak beni zorluyor.
Referans resimleri hep aynı. Ref yaptığın siteleri ve müşteri yorumlar gerekli.
Referans bölümü için çalışmalarım devam etmekte, yorumun için teşekkürler.
Sayfalar zor yükleniyor ve sayfalar geç açılıyor.
Sizin internetinizle alakalı bir problem olabilir site hızı olsun veya bende her hangi bir zorlanma yok.
Düzgün konu yok. Konu sayın çok az.
Site yaklaşık 2 yıllık bir site ama aktif olarak maksimum 1 aydır açık ve toplam 47 Yazı, 11 Kategori, 406 Etiket, 675 İzlenim mevcut.
Ticaret amaçlı bir sitede yemek-film öneri-dizi öneri-babalar günü kategorilerine ne gerek var? Kişisel site ama ticaret olduğu için bunlar olmamalı.
Şöyle ki ticaret amaçlı bir site değil burası benim blogum ve şahsıma yönelik paylaşımlar yer almakta. Ayrıca online bir ödeme yada ürünler hakkında bilgi olmadığı için ticaret sitesi olduğu anlamına gelmemekte. Sadece şahsıma yönelik bir site olduğu için vermiş olduğum hizmetlerden bahsettiğimi belirtmek isterim. Bu arada babalar günü ile ilgili kategorinin ne olduğunu içerisinde bulunan açıklama yazımdan görebilirsiniz.
Yani bence olmamış. Bence daha işsel kategori ve paylaşımlar öneririm. Yani sadece yaptığın işe ve sadece kişisel görüş ve düşünce yazılarına odaklan. En başta tasarım çok göz yoruyor ve bu da hemen çıkmamıza neden oluyor.
Tasarımın hakkında ilk kez böyle bir yanıt aldığımı dile getirmekten çekinmemekteyim. İlk tasarımı beğenmedim diyen kişisiniz. Ama şahsi görüşünüz saygı duyarım.