Goruyorumki forumda herkes seoyu neredeyse backlink saniyor bir aylik siteyede backlink 1 haftalikta artik guluyorum 5 10 15 20 tl gibi fiyatlara backlink tanitim su bu diye konu acanlar biraz zorlarina gidecek ama siteyi incelemeden hatalari analiz etmeden her backlink paketinin hersiteye uyucak sananlar var bana gore 10bin backlink kaydida yapsaniz google sadece adam akilli 20 tane kaydet gerisi cop ve spama dusurur kelimeyi anlik yukari cikartmak isteyenler backlink yaptirip birhafta sonra ilk 500de olmuyor ben buzamana kadar kurumsal ve kisisel seo islerinde toplam en fazla 10 sitede backlink yapiyorum backlinkin faydasi icin sektorune gore eklemen gerekir ve faydasi icin karsilikli donusumlu olmasi gerek yuzde 95lik kismi yapmaktan aciz olanlar ve her wp kuran webmaster seocu subu kesilmeside ayri bi guluncek olay konu altinda simdi backlinkciler agzina gelenide sayar ama bana gore seo optimizasyon ve hatalari duzeltip herseyi yaptiktan sonra duzgun gunluk belirli makale sayisiyla kurallara uyup etiketleri duzgun girerek ilerler ve gunluk ping atilir konulara ve google hizli indexler siz yuzde 95 yapinda yuzde 5 gerekmez bile arkadaslar forumda bu backlink sabit paketleri gordukce guluyorum size gore seo nedir bilmek isterim