Site Hakkında
Site adresi: innternet.co
3 ortak bir projeye girdik. Ortaklı girmemizin sebebi tamamen reklam giderleri için. Çok yeni bir siteyiz ve 15 gün sonra ilk ayına girecek. Şuan tam 15 günde Alexa'da 100 bine girdik tamam bu zor bir şey olmayabilir ama bu sitemizin aktif olduğunu gösterir. Sürekli içeri yazılar giriliyor. Haber ve içerik paylaşım sitesiyiz.

Link Çıkarma İşlemi
Aslında baktığınız zaman gerçekten işinize yarayacak bir sistem. Öncelikle 2 şekilde link alabiliyorsunuz.

1.) Siteye girersiniz üye olursunuz. Hem profilinizde ki "web site" yerine linkinizi yazarsınız hemde mesela site içeriğine uygun bir kategoride bir yazı girersiniz. Yazının altına veya bazı kelimelere sizin sitenize götürücü linkler eklersiniz. Yazının altına da ekleyebilirsiniz.

2.) Siteye üye oluyorsunuz daha sonra üye girişi yapıp profiliniz kısmına gelip profilinizde ki "web sitesi" bölümünü doldurarak kalıcı link elde edebilirsiniz fakat ne kadar işinize yarar bilmiyorum.

Bu iki yoldan birini yapmanız yeterli olacaktır. Fakat 1. yol sitenize ciddi anlamda ziyaretçi de getirir. Çünkü sizin yazmış olduğunuz yazının otomatik olarak başta Facebook olmak üzere sponsorlu reklamı yapılacak. Bu sayede çok fazla kullancı sizi görecek ve linkinize basacaktır.

Birden fazla konu açıp birden fazla konuda sitenizin linkini verebilirsiniz. Bu şekilde daha çok ziyaretçi kazanırsınız!

Not: Yetişkin içerikli siteler asla ve asla kabul edilmeyecek ve web sitesinden uzaklaştırılacaktır.