lostyazilim

Forum Sitesi Kuracağım, Bir Kaç Öneri :)

26 Mesajlar 2.833 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Murat8304 Murat8304 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 4 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

noop adlı üyeden alıntı

genel forum tutmaz. bu yüzden domaini 1 senelik alın. 3 ay sonra vazgeçeceksiniz.

3 yıllık .com domain almayı düşünüyorum. Ayrıca kararlarımı verdim, konu kilit :)

wmaraci
reklam

theCrawLe theCrawLe mobiluzman.com Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Muhasebe Uzmanı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 2482
  • Beğeniler 615 / 615
  • Ticaret 12, (%100)
Aç bir blog keyfine bak forum falan tutturmak çok zor ve deneyim gerektiriyor...

öksürüğe ne iyi gelir  https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir

ersin3535 ersin3535 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Tadilat Dekorasyon
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 537
  • Beğeniler 200 / 64
  • Ticaret 4, (%100)
Frmtr'de moderatörlük yaptım şuan onursal üyeyim tavsiyem tek başına girişme mümkünse bir ekiple girişilecek birşeydir en azından şu zamanda ve en önemlisi sabırdır.
SizinWeb

kişi bu mesajı beğendi.

fmertaslan fmertaslan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** M**
  • Mesajlar 219
  • Beğeniler 77 / 42
  • Ticaret 11, (%100)
Genel forumu kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ancak insanların en çok ilgi duyduğu bir konu üzerinden açarsan ve sana bu yolda yardımcı olacak bir çevren varsa tutturabilirsin. Naçizane tavsiyem iyi bir blog sitesi kurmandır. Yok ben kararlıyım illaki bir genel forum kuracağım bu işi tecrübe kazanmak amaçlı yapmak istiyorum diyorsan da MyBB kullanmanı tavsiye ederim. Daha önce 2-3 sene kadar aktif olan bir forum sitem vardı fakat bu süre zarfında en ufak bir yol kat edemedik.

wmaraci
wmaraci

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)

AsilKan96 adlı üyeden alıntı

1. Sitenin adını kendin belirlemelisin, bu konuda kimseden yardım bekleme bence ilgi çekici farklı bir isim bul :) ''Bu konuda ailene danışmalısın bence''
2. Domain uzantısı kesinlikle .com veya .net olmalıdır. .xyz gibi uzantıları tercih etme.
3. Benim şahsi görüşüm anime değilde, kadınlar üzerine yap ne yapacaksan. (Benim kendi düşüncem, karar sizin elbette)
4. MYBB bence gayet iyi, eğer MYBB kullandıysanız ve iyi bir tema yapabilirseniz vBulletin'den bile iyi olabilir.
5. Sohbet bölümü olmalı.

1. Sitenin adını kendin belirlemelisin, bu konuda kimseden yardım bekleme bence ilgi çekici farklı bir isim bul ''Bu konuda ailene danışmalısın bence Şakamı yapıyorsunuz? Bu mantık üzerinden gidersek kardeşim neden konu açtın alan adını sen belirle kategoriyi sen belirle domain alacagın firmayı sen seç host firmasını sen seç diye diye uzatalım ozaman ailene sor ne demektir birşey yapılacaksa bu işi bilen kişilerden yardım destek istenir
Murat8304

kişi bu mesajı beğendi.

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.

Murat8304 Murat8304 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 4 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Beni çoğunuz tanımıyorsunuz, dolayısıyla sırf zevkine site kurduğumu da bilmiyorsunuz :) Ben sitelerimi para kazanmak amacıyla değil, "bunu da yaptım" diyebilmek amacıyla kuruyorum. Her neyse kararlarımı verdim. Forumum destekforum.com olacak ve yardım forumu olacak. (Pc alanında yardım :) Yoksa her forum yardım amaçlı :D )

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al