-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Aç bir blog keyfine bak forum falan tutturmak çok zor ve deneyim gerektiriyor...
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Tadilat Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Frmtr'de moderatörlük yaptım şuan onursal üyeyim tavsiyem tek başına girişme mümkünse bir ekiple girişilecek birşeydir en azından şu zamanda ve en önemlisi sabırdır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Genel forumu kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ancak insanların en çok ilgi duyduğu bir konu üzerinden açarsan ve sana bu yolda yardımcı olacak bir çevren varsa tutturabilirsin. Naçizane tavsiyem iyi bir blog sitesi kurmandır. Yok ben kararlıyım illaki bir genel forum kuracağım bu işi tecrübe kazanmak amaçlı yapmak istiyorum diyorsan da MyBB kullanmanı tavsiye ederim. Daha önce 2-3 sene kadar aktif olan bir forum sitem vardı fakat bu süre zarfında en ufak bir yol kat edemedik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
AsilKan96 adlı üyeden alıntı
1. Sitenin adını kendin belirlemelisin, bu konuda kimseden yardım bekleme bence ilgi çekici farklı bir isim bul :) ''Bu konuda ailene danışmalısın bence''
2. Domain uzantısı kesinlikle .com veya .net olmalıdır. .xyz gibi uzantıları tercih etme.
3. Benim şahsi görüşüm anime değilde, kadınlar üzerine yap ne yapacaksan. (Benim kendi düşüncem, karar sizin elbette)
4. MYBB bence gayet iyi, eğer MYBB kullandıysanız ve iyi bir tema yapabilirseniz vBulletin'den bile iyi olabilir.
5. Sohbet bölümü olmalı.
1. Sitenin adını kendin belirlemelisin, bu konuda kimseden yardım bekleme bence ilgi çekici farklı bir isim bul ''Bu konuda ailene danışmalısın bence Şakamı yapıyorsunuz? Bu mantık üzerinden gidersek kardeşim neden konu açtın alan adını sen belirle kategoriyi sen belirle domain alacagın firmayı sen seç host firmasını sen seç diye diye uzatalım ozaman ailene sor ne demektir birşey yapılacaksa bu işi bilen kişilerden yardım destek istenir
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Beni çoğunuz tanımıyorsunuz, dolayısıyla sırf zevkine site kurduğumu da bilmiyorsunuz :) Ben sitelerimi para kazanmak amacıyla değil, "bunu da yaptım" diyebilmek amacıyla kuruyorum. Her neyse kararlarımı verdim. Forumum destekforum.com olacak ve yardım forumu olacak. (Pc alanında yardım :) Yoksa her forum yardım amaçlı :D )