NuCLeuS adlı üyeden alıntı

Yardım etmek istememe gibi bir şey yok. Ben elimden geldiğince herkese yardım etmek isterim. Fakat senin amacın ödevini başkasına yaptırmak. Dolayısıyla istemek ile rica etmek arasında fark yok. Böyle kolay bir ödev için bile (kısa sürede yapılabilecek bir ödev) sen 16 cümleyi başkasına yaptırmak istiyorsun.

Sen oturup 16 cümleyi yazıp, "Arkadaşlar ödevim şu, ben cümleleri yazdım. Kontrol edebilir misiniz? Hatam var mı?" şeklinde yardım istesen inan herkes yardımcı olur.

Ödevini yapmamak için bahaneler üretmenin de manası yok. Sen öğrencisin. Bahanelerini ancak öğretmenin dinler :). Ben bu laflarımı senin iyiliğin için söylüyorum. Sen de karşılığında "Madem yardım etmek istemiyorsunuz konudan geldiğiniz gibi çıkınız" diyorsun.

Ben ne desem boş. Farkındayım. Neyse, inşallah boş zamanı olan ve 16 cümleni yazdıracak birini bulursun. Bol şanslar :)

16 cümlenin hepsini yazın diye bir şey mi demişim ben ? Siz zaten boş şeyler söylüyorsun başka bir şey beklemeyin . Kesinlikle evet ben bahane üretiyorum . Haklısınız , zaten ben otursam kendim yazamam öyle forumda geziniyorum sizin yazmanızı isteyip keyif çatıyorum değil mi ? Hep öyledir zaten . Siz benim amacımı sorgulamadan önce , kendinizi sorgulayın bence .

Ha bu arada kaç yaşındasınız veya değilsiniz bilmem ama diyorum ya işte madem çok kısa sürede yapılabilecek bir ödev gösterin . Sosyal haritam bitse zaten kendim hazırlardım hala boyamasıyla uğraşıyorum ama dediğin gibi amacım farklı benim . Haklısın ben art niyetli , haylaz bir öğrenciyim (!)