Onur07 adlı üyeden alıntı

16 cümlenin hepsini yazın diye bir şey mi demişim ben ? Siz zaten boş şeyler söylüyorsun başka bir şey beklemeyin . Kesinlikle evet ben bahane üretiyorum . Haklısınız , zaten ben otursam kendim yazamam öyle forumda geziniyorum sizin yazmanızı isteyip keyif çatıyorum değil mi ? Hep öyledir zaten . Siz benim amacımı sorgulamadan önce , kendinizi sorgulayın bence .

Ha bu arada kaç yaşındasınız veya değilsiniz bilmem ama diyorum ya işte madem çok kısa sürede yapılabilecek bir ödev gösterin . Sosyal haritam bitse zaten kendim hazırlardım hala boyamasıyla uğraşıyorum ama dediğin gibi amacım farklı benim . Haklısın ben art niyetli , haylaz bir öğrenciyim (!)

Yukarıdaki yorumlarını ben sana söylemedim. Sen kendi kendine söylüyorsun (haylaz vs gibi). :) Kendine bu kadar yüklenme :) Yaşımı da söyleyeyim. 27 yaşındayım. Ben senin yerinde olsam forumlardan yardım bekleyeceğime, forumlarda biraz daha az vakit geçirerek veya gerekirse biraz da uykumdan feragat ederek ödevlerimi yapardım. Ödev konusunda da sana bir şeyleri ispatlamak zorunda değilim. Benim, senin ödevinle uğraşacak zamanım yok!.