-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Google Ads.
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
O değilde yabancılar çok fırsatçı.
Mesela tüm Türkçe uzantılar -kullanılabilirlilik bakımından- hepsi dolu neredeyse. Whois ' e bakıyorum hep yabancılar.
Oyun.com gibi :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
iki yıldır almak istedğim bi domain var çinden bi lavuk reglemiş türkçe domaini kim neden regler ki Çinden? Nokta domains gibi abuk sabuk kendini şirket zanneden fırsatçılar topluca alıyor domainleri.sonra kkalem.com gibi para verseler kullanmayacağım bir domaine 1000 dolar çekiyor.
Ama o da yavaş yavaş bitiyor.Yakında sadece bu işten para kazananlar bavulunu toplayıp gidecek merak etmeyin
Ozden
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kaliteli domain bulmak artık oldukça zor mahallenin sütçüsü bile webmaster.
3 kişi bu mesajı beğendi.
mevLutt
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
PC
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar kusura bakmayın da internet çağında yaşıyoruz . Dünyada 5.5 milyar insan var ve en azından 2 milyar insan aktif olarak internet kullanıyor. Bunlardan 150 milyonu bile site işleriyle ilgilense bu kadar domainin tükenmesi normal.
Diyelim ki oyun.com boş ve siz register ettiniz. Bu domaini kullanabilmek için gerekli bütçeniz var mı ? Hayır yok . Öyle 3000 - 5000 ile olacak iş değil bu . Sizde mecbur satacaksınız .
Ben elinde domain tutanlara saygıyla bakıyorum çünkü artık buda bir meslek .. Kimse kusura bakmasın ama durum böyle.
ErenKeskin
Girişimci, Front-end Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben erenkeskin.com'u alırken çok zorlanırım diye düşündüm. Çünkü Türkiye'de Eren Keskin adından büyük bir avukat var. O kesin açmıştır dedim, bi baktım açılmamış hemen kaptım :D
herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.