CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Görsel tükenmez kalem hissinden bir an önce siteyi mobilden kurtarmanız lazım, sevdiğim bir platformdan tiksindim beyaz tonu ve tükenmez kalem mavisiyle; o neydi öyle..

wmAracı'nın mobil sitesi, çok daha profesyonel ve bütün olmalı, lütfen acele etmeyin, senelerdir böyle iyiyiz bir iki sene daha bekleriz sorun yok. Ama düzgün olsun.


Profesyonellik arayan birinden profesyonel olmayan bir yorum görmek beni üzdü açıkçası. Önerinizi dikkate alacağız tabi ki, her sitenin kendine has bir rengi var biliyorsunuz. Genel rengimiz de bu tondaki bir mavi ama değerlendirilebilir, gerekirse değiştirilebilir. Tiksinmek kelimesi biraz abartılı ve gereksiz oldu bence. Teşekkürler.

bulgay adlı üyeden alıntı

Gerçekten on numara olmuş. Ama biz mobilden anasayfaya girince otomatik olarak mobil versiyona yönlendirse daha iyi olurdu. Özellikle m.wmaraci yazmak zorlayıcı oldu.


Evet bunları yavaş yavaş yapacağız, her şey yerli yerine oturduğunda sorunsuz bir mobil deneyim yaşayacak kullanıcılarımız.

Engin07 adlı üyeden alıntı

Sade ve kullanışlı olarak gözüme çarptı ilk bakışta fakat, alternatif olarak twitter mobil uygulamasında olduğu gibi gece modu olursa güzel olur, zira karanlıkta gözü fazla alacak gibi duruyor.


Güzel bir öneri, değerlendirelim.

Thyphoon adlı üyeden alıntı

Google play ve appstore uygulamasıda olursa mis olur.


Yakın bir zamanda uygulama da gelecek.