Birisi yorum yazsın yoksa çıldırıcam !

Gelen maili atıyorum ;


Skrill Yardım Ekibi ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

top90datv@hotmail.com ve top90da@hotmail.com.tr email adresleri ile kayıtlı her iki hesabınız da yapılan inceleme sonucu ve önceki emailimizde belirtmiş olduğumuz Hesap Kullanım Şartlarımızın ilgili maddeleri çerçevesinde kapatılmıştır. Skrill hizmetlerinden yararlanmanız mümkün değildir.

top90datv@hotmail.com ile kayıtlı hesabınızdan 25.00 EUR ve top90da@hotmail.com.tr ile kayıtlı hesabınızdan 260.61 TRY idari ücert olarak bakiyelerinizden alınmıştır.

Konu ile ilgili Hesap Kullanım Şartlarımızın 11. Yasaklanan İşlemler maddesinin ilgili fıkrasını referans almanızı tavsiye ederiz:

11.6. İşbu 11 bölümde geçen yasaklamalara uymayacak şekilde veya 11.5 bölümü kapsamında gerekli onayı almadan bir işlem yaparsanız veya yapmaya teşebbüs ederseniz:

- işlemi geri döndürme; ve/veya
- Skrill Hesabınızı kapatma veya durdurma; ve/veya
- işleminizi ilgili güvenlik makamına bildirme; ve/veya
- ortaya çıkan zararların tazminatını tarafınızdan talep etme; ve
- yukarıdaki durumların herhangi biri uygulanır hale gelirse 150 Euro’ya kadar idare ücreti talep etme hakkını saklı tutmaktayız.

Saygılarımızla,
Renginar
Skrill Yardım Ekibi

Telif hakkı © Paysafe Group Plc. Tüm hakları saklıdır. Skrill Limited (FRN: 900001), Electronic Money Regulations'a göre (Elektronik Para Yönetmeliği 2011) göre elektronik para ve ödeme araçları sağlama konusunda Financial Conduct Authority tarafından yetkilendirilmiştir. Skrill, Skrill Limited'in tescilli ticari markasıdır.