ercangulcay adlı üyeden alıntı

Siyah tema ile ziyaretçilere içerik sunmak benimde pek hoşuma gitmiyor. Açık renkli ücretsiz magazin temalarına da göz atabilirsin. İçerikler gayet başarılı ama kategorilerin fazla olması bazen avantaj olabilirken bazen de dezavantaj olabiliyor.

Avantajı konu çeşidi fazla olduğu için ziyaretçi sayısıda fazla olur. Dezavantajı bu kadar fazla konuya ne kadar sıklıkla içerik gireceksin ? Her kategoriye günlük yada haftalık içerik girebilirmisin ? Google güncel ve sık içerik giren siteleri sever. Bir kategori altına 2-3 yazı girip aylarca dönüp bakılmazsa site geriye düşer.

Aynı kategoride güncel yazılar girilirse devamlı okuyucu kazanılabilir. Tavsiyem hepsini bir site altına toplamaktansa bunu birkaç siteye bölmek daha verimli olabilir.

Bu güncellik konusunda bir bilgim yoktu bu konuyu Açtığınız için teşekkür ederim. Şuan sitede sadece yazı yazmaya özen gösteriyorum. İçerikleri sık girmiyorum şuan çünkü İnanıyorum ki yazı yazmak için yazmak Hem beni sıkar hem de okuyucuyu, Bu ruh halini yazıma yansıtabilirim. Düşünceleriniz benim için gerçekten iyi oldu , Bu acemilik eserimdi, İnşaallah ileride o projeleri de gerçekleştireceğim :)