AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı

El Bab'daki Türk askerinin zaferini görmediniz, duymadınız ya da duymak istemiyorsunuz muhtemelen. Küçük bir adada gövde gösterisi yapa dursunlar, bizim daha büyük meselelerimiz var. Büyük işler bitsin, küçüklerede sıra gelir.


Futbol konusunda açtığınız rezalet başlıkların ardından şimdi de siyasete karışmışsınız ne yazık ki bize.

El Bab'daki Türk askeri zaferi diyorsun, 80 şehit vermişsin, yaralı yüzlerce askerin olmuş, çok normal evet savaş şartlarında.

Ama Türk askeri neden orada? Suriyeli gençlere vatandaşlık verilirken Türk askeri neden orada?

Ortadoğu'da kurulacak bir devletin kurulmasını engellemek için diyeceksen kahkaha atarım. Şimdiye kadar neyi engelleyebildi Türkiye? Ayrıca Ortadoğu'da bir devlet kurulmak istenirse, istenmişse; o devlet kurulur zaten kimse buna engel olamaz günümüz dünyasında.

El Bab'da yaralanan tüm ÖSO mensubu militanlar Türkiye'de tedavi edildi bunları gördünüz mü? Bunların masraflarını senin ananın babanın verdiği vergiler ödüyor.

Doğu Anadolu'da bebekler kış şartlarında zar zor hastaneye götürülürken, ÖSO militanları özel helikopterlerle taşınıyor.

Neymiş yok Müslüman kardeşlerimize yardımmış. Başka bir ülkenin sınırlarını ihlal ederek kimseye yardımın dokunmaz. Ayrıca devletin dini de olmaz. Türkiye'yi ilgilendiren ne var ki Suriye sınırı içerisinde? Türkiye Cumhuriyeti, El bab'da 80 askerini kaybetti, hiçbir bok kazanmadı.

Türkiye artık itibarını yitirmiş bir ülke ne yazık ki. Bunu yakın tarihte Mavi Marmara ile gördünüz, elimizden alınan Süleyman Şah Türbesi ile pekiştirdiniz. Rus uçağı düşünce "bir daha ihlal etsinler, yine düşürürüz" diyenler, sonra bu olaya FETÖ dedi.

Yozlaştırılıyorsunuz, bundan 20-30 yıl sonra çocuklarınıza bunun hesabını nasıl vereceksiniz? Nasıl suratlarına diyebileceksiniz ben bu olaylar karşısında böyle böyle konuştum, şunları şunları savundum diye?

Yazık ki ne yazık halimize...