lostyazilim
tr.link

Godaddy Ekonomik Hosting Paketi Yetmemeye Başladı. Yol Haritası Nasıl Olmalı?

16 Mesajlar 2.518 Okunma
acebozum
tr.link

Erhanyavuz91 Erhanyavuz91 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Doktor
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 719
  • Beğeniler 127 / 221
  • Ticaret 22, (%100)
Godaddy Ekonomik Hosting Paketini kullanıyorum. Anlık ziyaretçi sayısı devamlı olarak 20 ile 45 arasında.Bu aralar sık sık uyarı emaili almaya başladım Godaddy'den.
Müşteri hizmetleriyle konuştuğumda bu paketin anlık 80-90 ziyaretçiyi kaldırabileceğini ancak kullandığım tema nın fazla cpu tüketmesi nedeniyle yükseltme yapmazsam bu sorunu yaşayacağımı söyledi.Yoğunluk artınca site bazen açılmamaya başladı.
Wordpress altyapılı sitede newspaper tema kullanıyorum. 15e yakın eklenti var.
Tema dan vazgeçmem gibi bir durum söz konusu değil :)
Nasıl bir yol izlemeliyim? VPS,VDS hakkında araştırmalar yapıyorum ancak bu konuyu açmadan da edemedim. Tecrübelerini paylaşmak isteyenler illaki olacaktır diye umut ediyorum.
Ekorez

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

ozkan06 ozkan06 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 449
  • Beğeniler 81 / 139
  • Ticaret 1, (%100)
Ben sana bir yol haritası çizeyim. Aynı sıkıntıyı yaşayan biri olarak konuşuyorum. Anında Türkiyeden bir hostinge geç . Reklam için algılanmasın ben güzelhosting'e geçtim. Sonuçta akrabam falan değil ama işlerini godaddyden daha temiz yapıyorlar. Ben senin dediğin paketi 2 sene kullandım ama lanet ettim. Şu an godaddy hostiggim boşta sayılır. godaddy işlemci kısıtlamasına gidiyor ve ara sıra kesinti yaşıyorsun. Ayrıca temanın cpu vs demişsin. ben şu anki hostingimde böyle bir sıkıntı yaşamadım. hatta bazen aynı anda 90-100 kişi girdiği oluyor siteye. Godadynin yolma politikası bu. 1 ay iyi gider sonra site açılmaz ve seni bir üste teşfik ederler. yersennn

YOL YAKINKEN VERDİĞİN PARAYI ÇÖPE AT AMA YİNEDE GODADDY HOSTİNG KULLANMA

Godaddy hakkında bütün bilgileri sorabilirsin. 10 senedir domain olarak kullanıyorum 2 senedir ise hosting olarak kullanama çalıştım

iyikalp.com | editör

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
O pakete kaç para veriyorsunuz bilmiyorum fakat kendi bilgisayarını sunucu yapsın ***** modem ile siten 2-3 kat daha fazla kişiyi kaldırır. Böyle hizmete nasıl para veriyorsunuz anlamıyorum. Kaliteli türk firmalarından birine geçin tavsiyem. Çok komik rakamlar bu bahsettiğiniz.

aşağıda bağlantısını verdiğim mesajıma göz atmanızı tavsiye ederim.
https://wmaraci.com/forum/2349130-mesaj2.html

• Üyelik 17.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Doktor
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 719
  • Beğeniler 127 / 221
  • Ticaret 22, (%100)

kamubilgi adlı üyeden alıntı

Ben sana bir yol haritası çizeyim. Aynı sıkıntıyı yaşayan biri olarak konuşuyorum. Anında Türkiyeden bir hostinge geç . Reklam için algılanmasın ben güzelhosting'e geçtim. Sonuçta akrabam falan değil ama işlerini godaddyden daha temiz yapıyorlar. Ben senin dediğin paketi 2 sene kullandım ama lanet ettim. Şu an godaddy hostiggim boşta sayılır. godaddy işlemci kısıtlamasına gidiyor ve ara sıra kesinti yaşıyorsun. Ayrıca temanın cpu vs demişsin. ben şu anki hostingimde böyle bir sıkıntı yaşamadım. hatta bazen aynı anda 90-100 kişi girdiği oluyor siteye. Godadynin yolma politikası bu. 1 ay iyi gider sonra site açılmaz ve seni bir üste teşfik ederler. yersennn

YOL YAKINKEN VERDİĞİN PARAYI ÇÖPE AT AMA YİNEDE GODADDY HOSTİNG KULLANMA

Godaddy hakkında bütün bilgileri sorabilirsin. 10 senedir domain olarak kullanıyorum 2 senedir ise hosting olarak kullanama çalıştım

cihaneken adlı üyeden alıntı

O pakete kaç para veriyorsunuz bilmiyorum fakat kendi bilgisayarını sunucu yapsın ***** modem ile siten 2-3 kat daha fazla kişiyi kaldırır. Böyle hizmete nasıl para veriyorsunuz anlamıyorum. Kaliteli türk firmalarından birine geçin tavsiyem. Çok komik rakamlar bu bahsettiğiniz.

aşağıda bağlantısını verdiğim mesajıma göz atmanızı tavsiye ederim.
https://wmaraci.com/forum/2349130-mesaj2.html

Öncelikle tecrübelerinizi ve bilginizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Önerileriniz üzerine güzel.net.tr ile iletişime geçip 1 aylık deneme satın aldım. Siteyi taşıyacaklar ve 1 ay deneyeceğiz. Umarım benzer sorunlar yaşanmaz .
ozkan06

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

ozkan06 ozkan06 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 449
  • Beğeniler 81 / 139
  • Ticaret 1, (%100)
1 ay sonra buraya guzel net için olumlu veya olumsuz yorum yazarsan seviniriz
CauCasian

kişi bu mesajı beğendi.

iyikalp.com | editör

Zargana Zargana WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 994
  • Beğeniler 9 / 303
  • Ticaret 11, (%100)
Yetersiz gelirse Veridyen'in paketlerine bakın. Şu an yıllığı 60 TL'den aldığım pakette günlük 1.5-2k hit alıyorum ve CPU oranı halen daha % 10'u hiç geçmedi. Üstelik hitim artarsa ek CPU hakkı alma hakkım var. Yani şu an için %20 olan CPU hakkımı % 100'e kadar çıkartabilirim.

Diğer göstergelere de baktığımda en düşük pakette bile günlük 20k hiti kaldırabileceğimi görüyorum.

Ne ekersen onu biçersin

• Üyelik 17.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Doktor
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 719
  • Beğeniler 127 / 221
  • Ticaret 22, (%100)

Zargana adlı üyeden alıntı

Yetersiz gelirse Veridyen'in paketlerine bakın. Şu an yıllığı 60 TL'den aldığım pakette günlük 1.5-2k hit alıyorum ve CPU oranı halen daha % 10'u hiç geçmedi. Üstelik hitim artarsa ek CPU hakkı alma hakkım var. Yani şu an için %20 olan CPU hakkımı % 100'e kadar çıkartabilirim.

Diğer göstergelere de baktığımda en düşük pakette bile günlük 20k hiti kaldırabileceğimi görüyorum.

Eğer memnun kalmazsam mutlaka deneyeceğim, teşekkürler.

kamubilgi adlı üyeden alıntı

1 ay sonra buraya guzel net için olumlu veya olumsuz yorum yazarsan seviniriz

Tabi ki konuyu güncelleyeceğim.

CauCasian CauCasian Hukuk Herkese Açıktır! Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Legist
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 56
  • Beğeniler 31 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

Erhanyavuz91 adlı üyeden alıntı

Öncelikle tecrübelerinizi ve bilginizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Önerileriniz üzerine güzel.net.tr ile iletişime geçip 1 aylık deneme satın aldım. Siteyi taşıyacaklar ve 1 ay deneyeceğiz. Umarım benzer sorunlar yaşanmaz .

Nasıl memnun musunuz? Ben de aynı durumdan müzdaribim.

• Üyelik 17.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Doktor
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 719
  • Beğeniler 127 / 221
  • Ticaret 22, (%100)

CauCasian adlı üyeden alıntı

Nasıl memnun musunuz? Ben de aynı durumdan müzdaribim.

Merhabalar. Birkaç paket denedim, döndüm, dolaştım ve huzuru veridyende buldum :) 8-9 aydır domain ve hostum veridyen de herhangi bir sorun yaşamıyorum.
CauCasian

kişi bu mesajı beğendi.

nirva nirva WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 265
  • Beğeniler 26 / 62
  • Ticaret 6, (%100)
Erhanyavuz91 güzel.net.tr 'de nasıl bir sorun yaşadınız anlatabilirmisiniz? Aynı firmadan host bakıyorumda

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al