AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı
ismail03 Her koşulda tarafsızım zaten, açık açıkta söylerim oy verdiğim partinin hatası varsa. Bir çok kezde bu forumda da yazdım teknoloji ve diğer bazı konularda hükümetin yetersizliğini. Burada ise gündemimizde daha büyük meseleler olduğunu ve bu tarz şeylere de sıra geleceğini söyledim. Bir tarafta koskoca Suriye sınırımıza dadanmış teröristler varken buna daha sonra sıra gelecektir. FETÖcü teröristleri besleyen yunanistan'a gereken cevap verilecektir.Hocam Türkiye askeri gücü 2tabur değil en az 1milyon. Bakın kardak krizini 10sat komandosu halletti. Sorun küçük değil aksine çok büyük. Yunanlılar Symnira bizimdir diyor adalar bizimdir diyor Türklere ateş püskürüyor ve bu insan evlatları zamanında Soykırıma da yeltendi bi nevi yaptıda sizin küçük gördüğünüz şu olaya eğer zamanında müdahale edilmezse Ege bi yunan denizidir deyip son noktayı korlar. Burada ben devleti yada tuttuğun siyasi görüşü kötülemiyorım. Benim amacım bana emanet olan bu toprakları bi sonraki kuşağa aktarmak,bu tür konularda bir olmalı.Fetö konusu valla Altın yumurtlayan tavuğu kimse salmaz o subaylar şuan onlara ne veriyor siz düşünün bide bunların Ergenekon balyoz sonrası atanan subaylar olduğunu devletin gizli sırlarını (Kozmik oda) bilebileceğini unutmayın. Son bi rica yanlış anlamazsanız parti yöneticilerinizi uyarın şimdide menzil ile Cübbelinin peşine takıldılar 2. Bi felaket yaşamayalım biz dedik mi Ateist,Kemalist din düşmanları oluyoruz siz uyarın.