Edit // Çözüldü : Baya firma aradım fakat Adcash'ten iyisini bulamadım. Firma ödemeleri aylık olarak yapsada diğerlerine göre en iyi oranı ve hakkını veriyor. Ödemeler en azından haftalık olsa adcash'te işler daha iyi olacak ama bununla yetineceğiz gibi görünüyor. Popcash gibi sistemi olsa haftalık ödeme herşey müthiş olacak.

Asla kötüleme amaçlı konuşmuyorum fakat ortada çok ağır bir komisyon olayı var. Değerli arkadaşlar, oyun indirme torrent sitelerim var bunlar türkiyedeki elit siteler arasında adını belirtmek istemiyorum. Herneyse bugün 72bin tıklama olmuş ve bu şirketin bana verdiği para 16 euro (60TL) gibi birşey önceleri 60 bin tıklama varken 40euro (150 TL) kazanırdım şimdi 72 bin tıklama 16 euro (60TL) veriyor. Adcash bence resmen Türkiyedeki müşterilerini önemsemiyor takmıyor. Ve bu olay türkiye cumhuriyeti adına hiç iyi birşey değil. Reklam firmalarının türkiyeye az oran cpm vermesi ülkemiz adına üzücü! Başka firma tavsiyeniz var mı? Adcash'te iyi fakat ödemeleri sürekli aylık olarak yapıp bizi ölene kadar bekletiyorlar.