Being adlı üyeden alıntı

Yorum 1: Para, parayı çeker. Mutlaka ücretli ve sitenize uyabilecek bir tema satın alın. Hatta üzerine biraz daha ekleyip basit bir logo sahibi olun.

Yorum 2: Acilen giriş cümlelerinizi değiştirin. Ya da bundan sonraki giriş cümlelerinizin vurucu olmasını sağlayın.

Yorum 3: Büyük ve küçük harf ayrımını iyice kavrayıp yazılarınızda uygulamaya özen gösterin. 2 kelimenin baş harfi büyükle başlayıp 3. küçülüyor. İşin tuhafı asıl 3. kelime "Nisan" şeklinde yazılmasına rağmen "nisan" olarak yazılmış. İmla manyağı değilimdir ama bu kadar bozukluk olunca düzeltilmesi için teşvik etmeden de duramam :D

Yorum 4: Allah aşkına, özgün görsel kullanacağım diye gözümüzü kanatıp siteyi amatör göstermeyin. Kaliteli ve konuya uygun görseller eklemeye özen gösterin.


Yorumunuz İçin Çok teşekkür ederim . Önerilerinizi geçmişe dönük olarak düzelmeye çalışacağım ve gelecek yazılarda bunlara dikkat edeceğim . Maddi ferahlığa ulaştığım zaman inşaallah tema konusunu çözeceğim şuan içeriklere yoğunlaşmak istiyorum. Yazılarımda bazen büyük küçük harf uyumunu kaçırıyorum, cümle içinde büyük harfle başlayan kelimeleri vurgu yapmak niyetiyle yazmaktayım. Fakat bazen istemsizce de harfleri gözden kaçırıyorum el alışkanlığı olarak Büyük yazıyorum :)
Görseller konusunda ise yazıları Facebook ve İnstagram sayfasında da paylaşıyorum bu yüzden her yazıya yazı eklemek zorunda hissediyorum kendimi :) Görseller konusunda daha Pişmem lazım