-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Youtube adsenseden kazanılan para için vergi veriliyor mu? Bazı sitelerde gelecekte vergi verilmezse vergi borcunuz çıkabilir falan diyorlar. Bilgisi olan var mı?
technoanaliz.blogspot.com
70826
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Her sürekli olarak elde ettiğin geliri Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre gelir vergisi olarak vergisini vermekle yükümlüsünüz. İlk şikayette çok ciddi ceza alırsınız. Sahibinden de ufak ufak ürün satıp ek gelir elde edenlerin dahi başı yandı geçen senelerde. 3 kuruş kazanıp 5 kuruş ceza yemenin lüzumu yok verginizi verin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Çiçekçilik
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Uzun hali kafalar adlı kanalın sahiplerinden birisi olan Bilal Hancı ile şaka amaçlı iş muhabbeti yaparken kendisi şu şekilde söyledi, '' Ne vergi, ne kira, ne stopaj, en güzel iş bizim iş ama insanlarla uğraşmak zor'' sanırım vergi vermiyorlar çünki vergi levhaları yok işyeri değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
up kesin bilgisi olan?
60423
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
adamların sattığı bir hizmet yok ki adamlar emek verip videolar yapıyorlar reklamlardan da kazanıyorlar :) Sitelerinde reklam koyanlar vergi imi veriyor. Yani ortada bir ürün olmadığı için vergide gerekmez diye düşünüyorum.
Ama gelecekte olabilir diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
OmerAYDINOGLU adlı üyeden alıntı
adamların sattığı bir hizmet yok ki adamlar emek verip videolar yapıyorlar reklamlardan da kazanıyorlar :) Sitelerinde reklam koyanlar vergi imi veriyor. Yani ortada bir ürün olmadığı için vergide gerekmez diye düşünüyorum.
Ama gelecekte olabilir diye düşünüyorum.
Devletin vergi dairesi ortada ürün olup olmadığına bakmaz :) Bundan 2 yıl önce kazançlarımın hepsi incelendi ve hepsine tek tek ceza yedim.
Nereden olursa olsun 1 tl bile kazansan garip devletim diyor ki vergi, vergi, vergi ..
Hesaplarınızın incelenmesine bakacak bir durum. Şikayet edilmediğiniz sürece farkedilmezsiniz ( Ciddi rakamlar kazanmıyorsanız )
1 kişi bu mesajı beğendi.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Kesin bilgi şu ki devlet webtekno enes batur ve ruhi çeneti takip altına almış ve maliye bakanlığı incelemeye almış.Tabi ki vergisini vermemiz GEREKİYOR ha veren var mı? Yok. Ben Adsense'den veya Youtube'dan (ki ikiside aynı kazanç o ayrı :) ) kazansam vergimi verirdim evet belki yaklaşık %20 devlete gidecek ama ileride çok daha kötü bir durumla karşılaşmamak için bunu yapardım.
Yorumumu klasik bir cümle ile bitireyim.
Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aylık bir limiti vardı o limitin üstünde kazanmıyosan vergi vermiyosun birde bilgiğim kadarıyla adsense gelirlerinden vergiler kesiliyor (yani google devlete vergi veriyor zaten )
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
GokhanKara adlı üyeden alıntı
Devletin vergi dairesi ortada ürün olup olmadığına bakmaz :) Bundan 2 yıl önce kazançlarımın hepsi incelendi ve hepsine tek tek ceza yedim.
Nereden olursa olsun 1 tl bile kazansan garip devletim diyor ki vergi, vergi, vergi ..
Hesaplarınızın incelenmesine bakacak bir durum. Şikayet edilmediğiniz sürece farkedilmezsiniz ( Ciddi rakamlar kazanmıyorsanız )
Yani vergi vermek için ciddi rakamlar mı kazanmak gerekiyor? Ciddi rakam dediğiniz en az ne kadar mesela?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Danışmanı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%86)
Her kazanç vergilendirilmekte. Örneğin 100tl kazanıyorsanız bunun 18tl 'si devletindir. Yaptığınız iş ne olursa olsun kazancınız varsa verginiz de var demektir. Kontrole takılmanız durumunda ceza alabilirsiniz. Örneğin sosyal medya işi için dahi vergi levhası yaptırmak durumunda kaldım.