-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Çok iyi olmuş resmen prof gozüküyor.. ama adsense gelir olayını nasıl yapıcaksın ?
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
Nova
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Grafiker, Dış Ticaret Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Site gayet güzel olmuş hocam. İnşallah tutar. Profesyonel fotoğrafçıların takıldığı yerlere reklam vs verip iş ortaklığı kurabilirsin. Ancak ben logonuzu beğenmedim. Genel olarak watermark eklendiği için shutterstock'un logosu gibi daha minimalistic bir logo lazım size. Ayrıca şuanda free dağıtım yapıyorsunuz ancak watermark özelliği de eklemelisiniz. İleride hosting masrafları reklam gelirini karşılamayabilir. Türkiye'de tutmama sebebi de bu olabilir. Fotoğraflar evrensel olduğu için bunun ülkesi yok ne yazık ki. Ancak türk fotoğrafçılara bir iş alanı oluşturup iş yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
FreeHuman
-
-
Ad Soyad
V** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sadece Türkiye olarak bakmayın. Dünya çapında düşünün. Ya da en azından siteye İngilizce içerik ekleyerek iş yapmanı öneririm. İçerik çevirmede sıkıntı yaşamazsın.
HTML-CSS ve BOOTSTRAP-JQUERY,
PSD döküm,
Tema editleme.
Temayı responsive hale getirme.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bu iş sadece Türkiye ölçeğinde tutmaz. Oraya fotoğraf yükleyecek fotoğrafçı bulmak da mesele. Sanırım şu anki fotoğrafları internetten buldunuz, eser sahiplerinin fotoğrafta adının belli olması gerekir. Telif hakkı konusu da baş ağırtır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site hoşuma gitti. Pixabay havası var. Logo bence de daha iyi olabilir. Türkçe olması bir avantaj olarak kullanılmalı.
herseyiblogluyorum.blogspot.com
zekican09
Gelirli Siteler Alınır PM
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
Z** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
siyah yıldırım görseli yerine daha güzel bir görsel seçmelisin, genel olarak site güzel begendim
PC: Sony Vaio
Konsol: Playstation 4 Pro
Telefon: Samsung J7 Prime
Blog: ...